İnternet yok

anteplikeko

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var internet öğlen arası vardı evdeyken okuldan döndüğümde internet yok ve ağ bağlantısı adı değişmiş Yerel Ağ Bağlantısı 2 idi şimdi 2 yerine 3 olmuş ve internet gelmiyor bir türlü ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var internet öğlen arası vardı evdeyken okuldan döndüğümde internet yok ve ağ bağlantısı adı değişmiş Yerel Ağ Bağlantısı 2 idi şimdi 2 yerine 3 olmuş ve internet gelmiyor bir türlü ne yapabilirim?

Musteri hizmetlerini ara yada donanimhabera yaz

sistem geri yukleme yap sorunun muhtemelen duzelcektir

başlat donatılar sistem araçları sistem geri yükleme ordan eski bir tarih sec iler ve son de akpanıp açılınca kontrol et

Sistem geri yüklemeyi bi deniyeyim :)

---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

sistem geri yukleme yap sorunun muhtemelen duzelcektir

başlat donatılar sistem araçları sistem geri yükleme ordan eski bir tarih sec iler ve son de akpanıp açılınca kontrol et

Yoğğ kardeş işe yaramadı

Sistem geri yüklemeyi bi deniyeyim :)

---------- Spam Engelliyici 16:32 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

Yoğğ kardeş işe yaramadı

İnternete sağ tıkla sağ alttaki. Ağ ve paylaşım merkezini aç de. Soldan bağdaştırıcı ayarlarını aç de. Sonra karşına kablosuz ağ şeyleri gelecek. Kablosuz ağ bağlantısı yazana sağ tıkla devre dışı bırak. Biraz bekle. Sonra tekrar sağ tıkla etkinleştir.

İnternete sağ tıkla sağ alttaki. Ağ ve paylaşım merkezini aç de. Soldan bağdaştırıcı ayarlarını aç de. Sonra karşına kablosuz ağ şeyleri gelecek. Kablosuz ağ bağlantısı yazana sağ tıkla devre dışı bırak. Biraz bekle. Sonra tekrar sağ tıkla etkinleştir.

Olmadı çözüm galiba müşteri hizmetleri

hiç bişey yokki sadece ünlem var ve herşeyi denedim gelmedi Elektrik gitti hemen 1 saniyede geri geldi ve böyle oldu

elektrik gidip gelmesi sıkıntı bende bi keresinde modem bozuldu o şekilde.

Ama bugün türk telekom bir çalışma yapıyor, belki onunla alakalı da olabilir.
Sahibinden e falan girilemiyordu sabah.

Müşteri Hizmetlerini aradım ve arıza kaydı aldılar çözülür herhalde modemin ip adresine bile giremiyorum :)

Ttnet bile çözemiyor :) sorunu beyler şimdi normalde modemin arayüzüne 192.168.x.z diye yazılıp girilir ve ben internet olmadanda girebiliyordum ancak şimdi giremiyorum

C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasina sag tiklayarak Yönetici Olarak Çalistir seçenegi ile açiniz. Açilan Komut Istemi penceresine asagidaki komutlari sirasi ile yaziniz.

1 - netsh int ip reset a.txt (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz. Bazi bölümlerin sifirlandigini ve karsiliginda TAMAM yazdiginiz teyid ediniz.)

2 - netsh winsock reset (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz. Winsock katalogunun basariyla sifirlandigini teyid ediniz.)

3 - netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz.)

4 - netsh advfirewall reset (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz.)

5 - ipconfig /flushdns (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz.)

6 - Bilgisayarinizi yeniden baslatarak kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda sisteminizde bir Antivirüs programi yüklüyse kaldirip tekrar deneyiniz.

Ayrica ADSL Modem yaziliminizida güncelleyerek test etmenizi öneririm.

internette böyle bir şey buldum bir dene istersen.

modeme kablosuz bağlan öyle girmeyi dene modem arayüzüne

Son düzenleme:
Anlaşılan modem ip vermiyor (LAN)

Işık felan yokmu modemde marka alalım.

Gerçi resetlemişsin gene gelmemiş Kablosuz bağlanıp modeme giriş yapabilirsen belki firmware atabilirsin.

Ancak %90 büyük ihtimalle modemin sizlere ömür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri