İnternetim hızlı youtube yavaş

• Kullanıcı justcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
İngiltere'de Amerika'da olsa bu kesinti yada internet sorunu halk ayaklanır. Çok pasifiz biz alıştırmışlar arkadaş.
İngiltere demişken bu yaz İngiltere ye taşınacam. Oralarda internet nasıldır bilen varmı hız falan

sizin gene iyi internet yavşadı bizde hiç yoktu elektrikler kesildi. Niye Türkiye genelinde kesildi onu anlamadım.

Tamamen elektrik kesintisiyle ilgili bir durum TTNET kablolarında sorun varmış haberde söyledi habere göre yarın sabaha sorun düzeltilicekmiş.Koca enerji bakanı halen elektriğin neden kesildiğini bilmiyor gülünç bir durum :D bence halkı oyalıyorlar bildikleri halde söylemiyorlar yayın yasağını zaten bu yüzden koydular sonumuz hayrola.

Tüm ülke tek bir yerden elektrik mi alıyorda elektrik kesintisi her yerde oldu. Siber saldırı söylentileri de var koruma amaçlı tüm yurtta elektrik kesintisine gidilmiş olabilir. Bakalım neler çıkacak altından. Benden tavsiye hemen bi video yapın türkiye'ye siber saldırı diye :D

dün geceden beri yavaşlık var dün 11 gibi başladı yavaşlama hatta hiç girmiyordu üstüne öglen elektrik kesildi ve mobil hatlar aramaz oldu var bişeyler ama bakalım cıkar ortaya

edit: izmirde suda gitmiş şimdi farkettim sular akmıyor. noluyoz ya :D

Son düzenleme:
o bu değil kanal takip çalışmıyor ytye girilmiyor kanallar ne durumda acaba :)

Bendede aynı sorun su anda youtube u acamiyorum bile

Bugün normal bir gün değil ki İnternet hızlı kalsın :) Youtube demin normaldi çıktım şimdi giremiyorum :)

İnternet hızlı ama büyük sitelere giriş yapamıyorum yavaş YT , Twitter , Facebok gibi

2 gündür elektrik gidiyor zaten modemin anasını ağlattılar basıp gideceksin başka ülke böyle ülkemi olur yav bu devirde

ben önce youtube da sorun var sandım ama vdslerde rahat rahat dolaşıyorum.bizim çıkışlarda sorun var demekki...

Youtube Çok Yavaş

Arkadaşlar Firefox Portable den You Tube Aşırı Yavaş Aynı Sorunu Yaşayan Ve Çözen Varmı.

Bu genel bir sorun heralde sadece youtube değil facebookta aynı yavaşlıkta

ben telefonu pc'ye bağladığım için hep yavaş sorun yok :) Hız açısından beklenti de düşük olduğu için pek sorun etmiyor :) youtube işleri bir şekilde gidiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri