arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var interneti kardeşimle beraber kullanıyorum, işten geldikten sonra league of legends oynuyor haliyle laptoptan (nete kablosuz bağlanıyorum) en ufak bir video açtığım zaman oyununda ping oluyor kasma yapıyor bu yüzdende akşam 6-12 arası youtubela ilgilenemiyorum ve modem resetleyemediğim için mailde açamıyorum
şimdi sormak istediğim 3 sorum var
1. ben bu interneti 2 ye bölebilirmiyim onda kasma yapmaması için 16 mbps lik superonline yalın adsl kullanıyorum böyle birşey mümkün mü ?
2. onun interneti kopartmadan ip değiştirebilirmiyim googleda biraz araştırdım extra takılacak bir modemle mümkün olduğu yazıyor ama nasıl olduğu anlatılmamış bu mümkün mü ? (elimde fazladan bir modem mevcut)
3. eğer bunlar mümkün değilse eve 2. bir yalın adsl hat çektirebilirmiyim ?
Bu konuda bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler herkese iyi çalışmalar
şimdi sormak istediğim 3 sorum var
1. ben bu interneti 2 ye bölebilirmiyim onda kasma yapmaması için 16 mbps lik superonline yalın adsl kullanıyorum böyle birşey mümkün mü ?
2. onun interneti kopartmadan ip değiştirebilirmiyim googleda biraz araştırdım extra takılacak bir modemle mümkün olduğu yazıyor ama nasıl olduğu anlatılmamış bu mümkün mü ? (elimde fazladan bir modem mevcut)
3. eğer bunlar mümkün değilse eve 2. bir yalın adsl hat çektirebilirmiyim ?
Bu konuda bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler herkese iyi çalışmalar