İnternette Uğraşılacak Şeyler ? [ Öneri ]

FierFactor

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu youtube işine girmek istemiyorum denedim fakat hiç uğraşılacak gibi değil benim bölümden dolayı derslerim az zamanım cok uğraşcak online oyun ya da ne bileyim farklı şeyler arıyorum ne önerirsiniz :D

Online Fifa oynayabilirsiniz, Counter oynayabilrisiniz.
Haxball tarzı oyunlar oynayıp, turnuvalara giriş yapabilirsiniz.
Bf4 oynayabilirsiniz, Payday Harika oyun :D

O Kadar Boş Zamanım Olsa Youtube Bana Erişimi Kapatır :)

Okuyosun Zaten Sana Para Lazımdır Madem Boş Zamanların Var Oyunla Felan Uğraşma
Youtubeyle Uğraş Hem Eğlenirsin Hem Kazanırsın. (Özgün)
Arada Bir Oyun Oynarsın Arada Bir Video Atarsın. (Spam)

Oyun Olarak : Metin2 Tavsiye ederim Halada Oynarım Pvplerde :)

goldentowns oynayabilirsin tarayıcı üzerinden en azından para kazanırsın :D Ya da pc sağlamsa hem oyun oyna hem de videoya çek :) özellikle league of legends, Minecraft ve yeni çıkan singleplayer oyunları oynayabilirsin :)

Aynen abi ya :D ben öyle olacam ki sürgün kule youtube wc hayat böyle geçerdi :D

Bilmiyorum oyunların hepsini oynuyorum zaten artık farklı seyler arıyorum youtube iyi fikir evet ama özgün ne yapabilirim ki işte sıkıntı oralar :)

online oyuna hiç başlama bence.hayatını çalıyor.
5 sene önce falan cs oynuyordum 6 ayda zor bıraktım beynini uyuşturuyor resmen :)

online oyuna hiç başlama bence.hayatını çalıyor.
5 sene önce falan cs oynuyordum 6 ayda zor bıraktım beynini uyuşturuyor resmen :)

aynen pek taraftarı degilim zaten oynamadıgım oyun kalmadı bu yaşıma kadar sosyal medyada kitlem fazla ama bayagı fazla bunlarla ilgili ne yapabilirim mesela youtube ugrassam izletmede sıkıntı yok harika şeyler yaratırım kitleyle :)

Bilgisayarınız iyi ise, hem oyun oynarsınız hem video çekersiniz. Çektiğiniz videoları gece uyurken sony vegas ile render yaparsınız. Sıfır bir kanala temiz temiz atarsınız. O kanalı sonra partnere bağlarsınız. Sonra bu şekilde video çekip atmaya devam edersiniz. Böylece hem oyun oynarsınız hem video çekersiniz.

Bilgisayarınız iyi ise, hem oyun oynarsınız hem video çekersiniz. Çektiğiniz videoları gece uyurken sony vegas ile render yaparsınız. Sıfır bir kanala temiz temiz atarsınız. O kanalı sonra partnere bağlarsınız. Sonra bu şekilde video çekip atmaya devam edersiniz. Böylece hem oyun oynarsınız hem video çekersiniz.
iyi fikir aslında ama oyunlarla ugrasmak istemiyorum sosyal medyada 15-20 yaş arası kitle çok çok çok fazla var yöntemlerim sayesinde ulasıyorum bunla ilgili biş lazım :)

Arkadaşlar bu youtube işine girmek istemiyorum denedim fakat hiç uğraşılacak gibi değil benim bölümden dolayı derslerim az zamanım cok uğraşcak online oyun ya da ne bileyim farklı şeyler arıyorum ne önerirsiniz :D

sanırım yanlış forumdasın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri