İnternetteki Paranormal Videolar

• Kullanıcı Vergo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Sonuçta özgün çalışma, bence başarılı kesinlikle devam edin. Eleştirileri olumlu değerlendirin, meyve veren ağaç taşlanır olmadı telif atılır youtube ortamında. Umarım çok başarılı olursunuz. Kanalınız hızlı büyüyecektir emin olun. Kanalınız çok büyüdüğünde ortak bir video istiyorum artık :) Eleştiren arkadaşlara da bir şey demiyorum. Kendileri para kazanmak için değil de amme hizmeti vermek için mi youtube kanalı açıyorlar merak ediyorum.

kanalın videolarından 5-6 tanesini felan izlemişimdir bazıları hoşuma gitti.Verdiğin emeği felanda takdir ediyorum ama artık oyunculardan mıdır nedir beni pek sarmıyor.Bu emeğini başka bir alana kaydırsan belki daha faydalı olur.Biraz daha araştırıp belki başka bir kategori felan keşfedersin.

Hocam Fine Brothers modelini uygulamanız çok hoş, inşallah kısa sürede umarım Fine Brothers gibi çekim yapmaya, script yazmaya yeticek bütçeyi toplarsınız.

[MENTION=21052]lxenonl[/MENTION] hocam niye kusura bakiyim:) bizlerde tecrübe kazandıkça çok daha eğlenceli ve dediğiniz şekilde soluksuz izlenebilecek videolar yaratmaya başlıycaz. hem dekoru, hem çekimi, hem oyuncuları, hem seçtiğimiz konuları ve sorularımızı geliştiricez.

özellikle çocuk bölümünü açtıktan sonra bu tekdüzelikten kurtulacağınız düşünüyorum kanalın.
[MENTION=9927]severall[/MENTION] hocam bende farkındayım bazen monotona sarıyor kanal. bunun nedeni sadece gençler ile çalışmamız. bu kanala yaşlı ve çocuk bölümünü açtığımızda her hafta bir çocuk, bir yaşı ve bir genç videosu konulacak. o hafta yaşlılara video izleticez, gençlere yemek yediricez, çocuklara oynatıcaz mesela. böylece aynı haftada 20 tane farklı karakter kullanıp farklı konseptte bölümler izletmiş olucaz. ama şuanda kanalın biraz daha oturması gerekiyo çocuk ve yaşlıya geçmeden önce. uzun vadeli bir planlamam var ve bu planlama doğrultusunda acele etmeden ilerliyorum. bakalım umarım sonumuz hayır olur:)
[MENTION=28617]ataozkan[/MENTION] teşekkür ediyorum güzel temennilerin için:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri