İnternetten Alışveriş Hakkında Sorum Var Yardımcı Olurmsuunuz ?

xyloves

Kayıtlı Üye
markaport.comdan harley d. bot aldım sahte mi yoksa orjinalmi diye kargo da bakmak istedim fakat imza atmadan ve ödemeyi yaptırmadan kargoya bakamıcagımı söylediler bende geri yolladım yarın tekrar gelicekler sizce ne yapmalıyım ödemeyi yapıp bakmammı lazım yoksa hiç bu işlere bulaşmadan geri iptalmi edeyim ?

İptal edin hocam çünkü böyle olaylarda adam ödemeyi ve imzayı aldıktan sonra arkasına bakmaz biner arabaya gider.

En iyisi elden almak internete güven olmuyor

Hocam benim bildiğim iki seçenek var kargoya veren imzayı almadan açtırmayın der veya açabilir beğenmesse geri yollayabilir der.

bennde internette okudugumda imza atmadan bakma yetkimiz varmış kendilerine belirttim ama izin vermiyorlar başımız yanıyor diye.

Alın bence.Avea ile kampanyası vardı sitenin.Site güvenilir olmasa avea ile işi olmaz. İsterseniz kampanya linkinide yollarım özelden. Buradan yazamıyorum özel mesaj sayım yetmiyor. Ayrıca fiyatlar uygun geldi bende bakayım.

---------- Mesaj saat 19:34:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:33:41 civarında gönderildi. ----------

bennde internette okudugumda imza atmadan bakma yetkimiz varmış kendilerine belirttim ama izin vermiyorlar başımız yanıyor diye.

Kesinlikle yetkiniz var siteyi arayıp böyle böyle diyebilirsiniz.

Birşey daha ekleyeyim. Bence ayak numaranızı bildiğiniz sürece bildiğiniz sitelerden almakta sıkıntı yok yani. Bulunduğunuz ilde gidip bir bakın harley ayağınıza deneyin kaç numaraysa öyle sipariş verin. Hem numara uymadığında git gel işi ile uğraşmazsınız.

Alın bence.Avea ile kampanyası vardı sitenin.Site güvenilir olmasa avea ile işi olmaz. İsterseniz kampanya linkinide yollarım özelden. Buradan yazamıyorum özel mesaj sayım yetmiyor. Ayrıca fiyatlar uygun geldi bende bakayım.

---------- Mesaj saat 19:34:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:33:41 civarında gönderildi. ----------

Kesinlikle yetkiniz var siteyi arayıp böyle böyle diyebilirsiniz.

işte baktırsalar çok iyi bi fiyata almış olacagım ama baktırmıyorlar bakalım yarın başka adam getirirse bide ona sorucam izin vermezlerse geri yollarım belki ayağıma olmayacak

işte baktırsalar çok iyi bi fiyata almış olacagım ama baktırmıyorlar bakalım yarın başka adam getirirse bide ona sorucam izin vermezlerse geri yollarım belki ayağıma olmayacak

Ayağınıza olmazsa. Siteyi arayıp görüşüp tekrar değiştirirsiniz hocam.Olmadı kargoyu almadan bulunduğunuz ilde bir mağazaya gidip deneyin bi harley. Aynı numaraysa alırsınız.Dert etmeyin. Hak var hukuk var.

sürekli netten alışveriş yaparım,1 kez dahi kutunun içine bakamadım imza atmadan :) örnegin ggden bi ürün alıyorum,gg yetkilileri ürün elinize geçtiginde kutuyu açıp kontrol edin ve sorun yoksa imza atıp teslim alın diyor.ürünü satan adamlardan birisi ile görüştüm bikeresinde,o da aynısını söyledi.fakat,gel gör ki hiçbi kargo elemanını buna ikna edemedim.defalarca paketleri geri gönderdim,kargoyla-siteyle-satıcılarla iletişime geçtim ama nafile...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri