İnternetten Alışveriş yaparken en çok merak edilen

Valla şöyle söyleyeyim bana bir ürün gelmişti hatalı geldi ürün geri yolladım para talep ettim, aradan zaman geçti adam ürünü geri yollamış anlaşmalı kargom değildi sen ödeyeceksin parayı diye. Ben de kargo parasını ödedim ama ürünü geri yollamadım, ürün şu an elimde ama para da bana yatırıldı. Hem ürünü aldım hem parasını vermedim yani. Kargo parasını bana iteledi diye yollamayı da düşünmüyorum.

olay söyle fatura alıcının adresine gider fatura da ürün sitedeki koduyla birlikte yazılmıstır onun haricinde ürün iade sartı var böyle bir durumda saat koyup göndercek hali yok ya

hocam fatura ve imei bilgisi konuşur orda satıcı ilgili ürüne ait fatura bilgilerini sunarsa sorun kalmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri