İnternetten Çalışarak Yeni Bir Kazanç Fırsatı

• Kullanıcı bedaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
arkadaşım çok karamsarsın ben 97 den beri network işindeyim incelemeden konuşmuşsun yine 2 aydır sistemin içerisindeyim ben bu sistem benzer olabilir fakat çok farklı lütfen detaylıca bir incele öyle yorum yaz olaya çok karamsar bakmışsın sen yinede girme sisteme fakat bir incele en azından böyle karamsar olmamayı öğrenirsin.zaten adamlar bu farklı sistemle verdikleri paranın 10 katını kazanıyorlar niye vermesinlerki.
yılmaz erdoğanın filmini tavsiye ediyorum herkese neydi adı haaa buldum Neşeli Hayat Filmi (Neşeli Hayat) hep aynı trışka :D vay qusnet vay maga holdings vay amway vay harbilfe hepsi alayı biim milletin kanını amdi hala bu adamların yada bu tarz yapıların avukatlığını yapanlara ciddi anlamda kızıyorum

Saadet zinciri vol 321231. Bir kaç aydır piyasada dolaşan NZT 48 denilen aklıevvellere plasebo hapının bir çeşidi üzerine kurulmuş tokatlama sistemi
kazanc.jpg

Bir

Usta önyargılı değilim ben kendi yaşadığım deneyimi anlattım. Ki yapılan iş attığınız linkteki sağ koluna 1 kişi sol koluna 1 kişi onların da alt kollarına 1 er kişi buluyorsun. Sistem bu şekilde çalışmadan satış yapmadan kazanç sağlama üzerine ama hep tepedeki kazanıyor alttaki parasını kurtarmak için başka birini sokuyor genelde.
quest net gerçekten bir faciaydı cevremde biliyorum 100-150 kişi bu işe 1000tl vererek girdi tepedeki kişi 3000tl ye yakın para kazandı ve diğerleri hüsran oldu yazık oldu ama inanın 2009-2010-2011 yıllarında Türkiye yi soydu bu adi firma yazık giden paralara yazık

Kardeşim haklı olabilirsin de, bu ne sistemi? nasıl çalışır? ne yapacağız? ne alacağız? ne satacağız? kim bunlar? ne kadar zamanda kazandın 60$'ı? Bunları yazsana. Sürekli birilerine cevap vermişsin ama tatmin edici bir cevabını göremedim. 2 satır yazı 1 dekont bitti? Bu kadar değil değilmi olay?
arkadaşım uzun uzadıya buradan yazmak yerine yazıda tanıtım videosu bulunan link paylaştım o linke tıklayıp tanıtım sitesini iyice incelersen bu sorduklarının cevabını alabilirsin.

Bu titan zinciridi ve çoğu ülkede yasaktır. Burada biraz daha allamış pullamışlar ama yine titan zinciri. Bir dolandırıcılıktır. Kazanç sağlasanız bile, bunu dolandırıcılığa ön ayak olmuş olursunuz. Resmin bütününe bakın lütfen. Bu sistem, hiç birşey yapmadan açgözlü insanların sırtından para kazanan bir sistemdir.
Bence ytpara da yetkili kişiler buna ön ayak olmamalılar. Bilmeyen insanları hayal kırıklığına uğratmayın lütfen

bi salon otel konferans salonu ben bi garibandım bu işe girdim işte bakın bu ev bu villa bu araba benim :D:D bide kapıda köpek var oda benim :D şuan aylık gelirim 10 00000000 dallır :D bu sahneleri çok gördük be reis yeterrrrr bu adamlar mılletin kanını emdi bu işlerde asla ne kadar para çarpacaklarından bahsetmezler ne kadar lık ürün kitleyeceklerinden bahsetmezler önce hayallll satarlar alttan ayarı verince sana sen uçarsın sonra pakette şu kadarcık canım derler cepte para yoksa karta çekersin sonra nemi olur cort olursun bu emperyalist soygunculara taviz vermeyin beyler alayı aynı bunların harbalife ,amvay,forever,aklınıza ne geliyorsa bu arada en sağlamı avon :D:D

bi salon otel konferans salonu ben bi garibandım bu işe girdim işte bakın bu ev bu villa bu araba benim :D:D bide kapıda köpek var oda benim :D şuan aylık gelirim 10 00000000 dallır :D bu sahneleri çok gördük be reis yeterrrrr bu adamlar mılletin kanını emdi bu işlerde asla ne kadar para çarpacaklarından bahsetmezler ne kadar lık ürün kitleyeceklerinden bahsetmezler önce hayallll satarlar alttan ayarı verince sana sen uçarsın sonra pakette şu kadarcık canım derler cepte para yoksa karta çekersin sonra nemi olur cort olursun bu emperyalist soygunculara taviz vermeyin beyler alayı aynı bunların harbalife ,amvay,forever,aklınıza ne geliyorsa bu arada en sağlamı avon :D:D

Yıllar önce, Herbalife'ın seminerinden çıktığımda evet ben çok zengin olacağım dedim o kadar inandım ki pardon o kadar inandırıldım ki yolda yürüyüşüm değişti :) tabi etkisi geçene kadar :) İyi ki son anda paramı geri çekmişim o zamanlar :)

Yıllar önce, Herbalife'ın seminerinden çıktığımda evet ben çok zengin olacağım dedim o kadar inandım ki pardon o kadar inandırıldım ki yolda yürüyüşüm değişti :) tabi etkisi geçene kadar :) İyi ki son anda paramı geri çekmişim o zamanlar :)

sen yine uyanıkmışsın :D

Mega holdings / quest net / .... vol 345364554 Kardeşim Ytden ala para veren yok sen o parayı kaptır bakalım bi daha alıcakmısın :) tecrübeyle sabittir.

Hayır anlamadığım ilkokuldan,ortaöğretimden,askerden 5 arkadaşımızı ayarladık hadi de niye sokaktan 4 kişi???ilginç:confused::o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri