Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tbm 0.02 .Sanırım ben yanlış anlattım.Reklam aktif olarak dönmedi.Sadece uygun diyor.Yani daha önce reklamı doğrudan reddediyordu.Denemiştim bende.Şimdi direk hoplink koyduğumda uygun dedi kabul etti.Belki ödeme yaparken sıkıntı çıkartabilir ama şu an normal kabul etti uygun diyor.
oyle desenize bende herkesi aya kaldirdim direk link cikan varmis diye
Yok adwords üzerine pek yoğunlaşmadım pek de umursamadım.Ama benim bildiğim daha linki koyduğunuzda reddediyordu.Uygun gözükmüyordu normalde.Bir ara normal para koyup da denerim.
adwords te reklam verebiliyorum demiştiniz yanılmıyorsam [MENTION=377]aysun06[/MENTION]?
Zamanında forumlarda yılan hikayesine döndüydü adwordste reklam verme olayı. Nasıl reklam verilebilir sorunsuz, sanırım kupon kullanmıyorsunuz?
Kupon kullaniyoruz hocam yalniz fb ve adwordste teknik satmiyoruz
Ayrı bir konu açmamak için buraya yazıyorum. Ağustos ayına şu anda girmiş bulunuyoruz. 15 Eylül 2013'te Ağustos ayı kazancımı açıklayacağım. Hedefim 3.000 dolar. O tarihte kadar görüşürüz. Bunu yapabilirsem nasıl yaptığımı, yapamazsam (o zaman zaten sorun yok) yazacağım. Buraya yazıyorum ki kendimle yarışma motivasyonum olsun. Gazam mübarek olsun.
Günde 1.000 TL ile 3.700 TL arası kazanıyodum, toplam 30.000 TL civarı kazandım 1 ayda ondan sonra ilgilenmedim fazla.
Forumda kimler varmış da haberimiz yokmuş![]()
Arkadaşın mesajını eksik okumuşsundurArada bir şeyler daha demiştir.
29 mart 2013 heyt be 650 tl almıştım
Alış o alış daha da alamadıBen ilk kazancımı 2010 da metin2 den elde etmiştim heralde.Sonra yine metin2 de 300 TL
![]()
ilk olarak facebook diye bir site açtım... ortaklarım beni kazıkları. o siteyede işede lanet okudum... ama pes etmedim...
sonrasında twetter diye bir yer açtım, aksakallı dede rüyanda dedi olum çok süper olacak... neyse rüya kısa sürdü şifremi çaldılar site gitti...
sonrasında bi rkaç site daha açtım , sıkılınca bıraktımşimdi milli piyangoıda büyük ikramiye çıkmışda tüm ikramiye paralarını batırmış gibi hissediyorum kendimi, youtube işine girdim burdayım
.. nasıl ama hikayem... hehe
Ama bir tek youtube bel bağlamadık ona da şükür..
Hocam youtube gibi sermaye olmadan girlebilecek internet üzeriden hangi işi önerirsiniz? Ya da siz hangisine bel bağladınız![]()
Site işi hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.