İnternetten Para Kazanma Yeni Sistem( Videolu )

😊 hangi tavuk sahibi dolandirici cikacak bakalim ... Tabi cikmasin ama herseyin sonu boyle oluyo ...

!!! mobildeyim !!!

😊 hangi tavuk sahibi dolandirici cikacak bakalim ... Tabi cikmasin ama herseyin sonu boyle oluyo ...

!!! mobildeyim !!!

Malesef bu tarz siteler genel olarak başta insanların güvenini kazanırlar artık 1 ay 1 sene 2 sene ne kadar devam ederler bilinmez ama sonunda hep o göz yaşartan cümleyi kurarlar "Sevgili üyelerimiz, sizlere üzülerek bildiririz ki bla bla bla"

Tabi bu site öyle de olmayabilir ama istatistikler o yönde, o yüzden genel olarak dedim :)

Malesef bu tarz siteler genel olarak başta insanların güvenini kazanırlar artık 1 ay 1 sene 2 sene ne kadar devam ederler bilinmez ama sonunda hep o göz yaşartan cümleyi kurarlar "Sevgili üyelerimiz, sizlere üzülerek bildiririz ki bla bla bla"

Tabi bu site öyle de olmayabilir ama istatistikler o yönde, o yüzden genel olarak dedim :)
Cunku hep boyle oluyor ... 😊 yumurtalar yerini buluyor.

!!! mobildeyim !!!

Konu Açılma Tarihi : (05.08.2016 / 03:45)
Arkadaşlar Geçen sefer SS ler ile resimli anlatım tarzında bir konu açmıştım o şekilde yetersiz olduğunu gördüm ve video çektim rehber niteliğinde

https://www.youtube.com/watch?v=PFPXo7z2KDA

Referans Link

Bol kazançlar :)

Bu arada 1000 Yumurta ne kadar ediyor diyenler varsa Az önce kastım hesap kitap yaparken 1000 yumurta üzerinden hesaplamak daha rahat olacaktır sızın ıcın

QMDOOy.jpg

Arkadaşlar konuyu dün açtım bugün kü durum :)
Kendi ref linkinizden devamlı hesap açın ben 40 tane açtım zaten otomatik kastıkları ıcın 3-4 saatte bir bakıp yumurtaları satıyorum ve iyi miktarda akçe kasıyorum :)

Zaten diğer hesaplardada yumurta kastıgım ıcın hem %10 komisyon yumurta kazanıyorum hemde o hesaplarda akçe birikmiş oluyo ilerde onlardada 3. tavuğu alıcam :)

AJ4o3X.jpg

Evet arkadaşlar ödemelerde geldi video'da işleniyor yazıyodu ödenenlerin ss i yoktu videoda'da gösterememiştim şimdi denk geldim ödemeleri almışlar ama ben daha yeni olduğum için alamadım onunda ss ini atıcam yakında

l1o2Xr.jpg

Güncelleme Tarihi : (05.08.2016 / 23:45 )

Arkadaşlar - 3. Tavuğu da Aldım 1.5 günde Kendinize ref kasıp bu şekilde hergün tavuk alabilirsiniz. :) Benim kendime açtığım hesap 60 tane kendi ref linkimle hesap açtım ve oto mouse click ile WM ' e 20 şer tane kurdum 3 wm açık otomatık olarak yumurtaları satıyolar ve deli gibi yumuta geliyor asıl hesabıma ve o botlardaki akçede birikince o hesaplardada 3.tavuğu alıcam ve süreç çok daha hızlı olucak :)

B2VZbD.jpg

Güncelleme Tarihi : (05.08.2016 / 00:48 )
Şuan saat 00:48 konuyu son upload ettiğimde 23:45'di 1 saatte kastığım bakiye farkı.

db62nn.jpg

hocam sorularım olacak

1. ciddi rakamlarla para kazanan varmı ?
2. si sistem bu parayı nereden karşılıyor çok merak ediyorum yani adamların kazançları varmıki para veriyor biraz açarmısınız

hocam sorularım olacak

1. ciddi rakamlarla para kazanan varmı ?
2. si sistem bu parayı nereden karşılıyor çok merak ediyorum yani adamların kazançları varmıki para veriyor biraz açarmısınız

Zaten siteyi gezerken sitenin içindeki reklamları görebilirsin ayrıca
chapta kodundanda para kazanıldığını duydum o yüzden sitede bonus akçe kazanma olayı var ve devamlı chapta kodunu doğrulaman gerekiyor o yüzden sitedeki herkes yüzlerce kere onu kullanıyor bıldıgım kadarıyla site parayı bu şekilde çok sağlam şekilde karşılıyor

ciddi rakamlarla para kazanan varmı sorunu şu şekilde site yıkılmadan devam ederse bu sistemler zaten para kazandırır hatta ödeme listesine yine siteden bakarsan 30-40 lira ödeme talep edenleri görebilirsin günlük30-40 lira bence çok iyi bir fiyat oturdugu yerden para kazanıyor herif ve bunu isterse çekmeyip yine akçeye çevirir ve kendine tavuk alır defalarca parasını 2 ye 3 e 5 e 10 a katlayabilir bu iş tamamen sabır işi

Güncelleme Tarihi : (06.08.2016 / 23:14 )
Arkadaşlar şuan 4. tavuğumu alıyorum gördüğünüz gibi böyle böyle VirtualBox yada WMvare Kurarak kendinize ref linkiniz ile üye kasarsanız ve durmadan gelen yumurtaları satarsanız hergün 1 tavuk alma şansını yakalayabilirsiniz :)
1d905j.jpg

Bu da kaç tane alt ref kastığımın kanıtı :D Hepsini alamadım 86 yazıyo fakat benim kendi kastığım refler tam 75 adet 3 tane sanal pc kurdum 25 - 25 - 25 olarak açıyorum oto mouse click ile yumurtaları sattırıyorum bu şekilde seri seri kasıyorum :)

Bundan sonra gelecek Ss i muhtemelen para çektiğim zaman atarım hepinize iyi günler :)

db6E1D.jpg

oyundaki depo sistemi bütün denklemi bozuyor. Depo olayı olmasa oyundan iş çıkar. Ödeme yaparlar mı yapamazlar mı bilemem tabii. Oyun sahibi oyundakileri oyunda tutmak için depolama olayında cimri davranmış.

Başlangıçta 2k depo kapasitesi var. Depo artırmak için 250 akçe 250 depo kapasitesi demek.

Tavukların üretim kapasitesine göre depoyuda büyütmek gerekiyor. Akçenin 3/2 si depoya gidiyo. 3/1 yeni tavuk için birikim.

Yani saatlik 4500 yumarta kazanılan tavuk satın alınsa. Ve geceleri 8 saat uyuduğun için oynayamazsan 4.500 x 8 = 36.000 de depo kapasite artırmak lazım. Depo artırmak tavuktan daha pahalı.

Sonuç olarak eğlence ve vakit harcamak için oynanır Ama Para kazanmak için zor ihtimal. Depo sistemi hesaplamaları bozuyor çünkü.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri