İnternetten Para Kazanma Yöntemimi Arıyodunuz?

hocam sız konuyu okumadanmı yorum yazıyosunuz ben anlamıyorum ne dıyorum ben konuda mınıng load kısmından ayarlayabılıyosunuz düşürürsün ayarını pc kasmaz altta durur Ayrıca hem cpu hem gpu degıl 2 sınden bırını kullanıyor
ben bitcoin senden iyi biliyorum merak etme eğer kazandırsaydı hiçbirşey yapmadan bedavadan para ama malesef öyle olmuyor kullanım oranı işlemci ekran kartı düşürürsen çok ufak mebla iner zaten 30 gün boyunca evdeki pc kapatma ve %100 çalıştır sana bırakcağı 10$ bile anca ya olur ya olmaz pc iyi ise oda sen gelmişsin okumadan diyorsun sadece gülüyorum

bu yöntemler artık çöp oldu.Adamlar aldı başını gitti mining sistemleri artık iş yapmıyor.Olan güzelim cihazlarımıza oluyor.

Bende tamda vds için düşünmüşdüm ki gpu kullandığı için bu sistem işimize yaramıyacak.

1.si bitcoin bıtmedı sadece yaygınlastıgı ıcın zorluk derecesı arttı ev pclerı uyumsuz hale geldı
2.si dedıgım program btc degıl dogecoın kazıyor yanı daha kolay bır coın ve zaten bızım işimiz para ile coinlerle degıl o yuzden para kasmasıda hızlı tercıh sızın ben sadece önerıyorum

kardeş günde ne kadar kazanıyorsun.?

Evdeki kişisel bilgisayarlar ile pek bir şey elde edilemeyecek yöntemdir. Konu sahibi arkadaş mining yapmıyor diyor ama programın asıl amacı mining yapmaktır zaten. Kişisel bilgisayarları oldukça yoran bir işlemdir. Bunun haricinde yormasını bir yana bırak elinize de pek bir şey geçmez. Bu yüzden şahsi fikrim uğraşmayın derim. Haa benim vaktim var merak ediyorum diyorsanız girin bir bakın işin içine. İmkanı olan varsa çiftlik falan kurup orta halli kazanç getirebilir.

tehlikeli ve tavsiye etmiyorum ...kücük meblağlarda göstermelik ödeme yapabilirer ama büyük forumlarda bu site ele alındı ve icinde bi kac virüs var artı internet baglantısını kesseniz bile sayac saymaya devam ediyor. .yani sahte.

tehlikeli ve tavsiye etmiyorum ...kücük meblağlarda göstermelik ödeme yapabilirer ama büyük forumlarda bu site ele alındı ve icinde bi kac virüs var artı internet baglantısını kesseniz bile sayac saymaya devam ediyor. .yani sahte.

saçma saçma konusma bitcointalk da yayınlandı babacım sacma yorumlar yapıp ınsanların aklını karıstırma ben kımseyı zorlamıyorum sadece paylastım ısteyen yapar ısteyen yapmaz yapmak ısteyenler özelden ulassın yapmıcak olanlar boş konusmasın

saçma saçma konusma bitcointalk da yayınlandı babacım sacma yorumlar yapıp ınsanların aklını karıstırma ben kımseyı zorlamıyorum sadece paylastım ısteyen yapar ısteyen yapmaz yapmak ısteyenler özelden ulassın yapmıcak olanlar boş konusmasın

Kimse boş konuşmuyor hocam senin gibi bilgilendirme yapmaya çalışıyorlar senin yazmadığın ama olabilecek ve olan olumsuz yönler falan onları belirtmek boşmu yapmak oluyor:)

Kimse boş konuşmuyor hocam senin gibi bilgilendirme yapmaya çalışıyorlar senin yazmadığın ama olabilecek ve olan olumsuz yönler falan onları belirtmek boşmu yapmak oluyor:)

Adamın yaptığı Yorumda Zerre Doğruluk Payı Yok O yuzden Boş Konusma Dedım
Virüs Olabılır Dikkat Edin Demesi Başkadır
Virüs Var , Sahte Gibi Sözler Sarfetmek Başkadır Ben Kımseyi Ne Kandırma Çabasındayım Ne de Virüs Yayma Çabası İçerisindeyim Sadece İsteyen Kullansın Dıye Insan gıbı Paylaşım Yaptım Utanmasalar Paylaştım Dıye Dövücekler Ayrıca Sisteminiz Yetersiz Kalıyosa Ek Mh/s Paketleri Alabılıyosunuz Sizin Yerinize Mınıng Yapıyor.

Son düzenleme:
hocam 100 Euro kaç günde ulaşırız.. 8 çekirdekli +6ramli normal ekran kartı diyelim günde 24 açık kalsa.?

Adam uğraşmış konu paylaşmış, bir sürü laf söylemişsiniz. İlgisini çeken, yapmak isteyen yapar. Herkes kendi karamsarlığını yansıtmış konuya. Belki bu konuyu okuyan biri 1000 tane Cloud vds çalıştırıp mining yapacak? Belki gerekli donanımı var? Btc biti, olmaz kazanılmaz niye?

Youtube taktiği paylaşılsa kimse demiyorki eyvah foruma düştü şimdi fixlenir? bu konuya gelince mi olmaz yapılmaz çalışılmaz.

Arkadaşım eline sağlık paylaşım için, Anında paypala çevirebilmesi güzel bi özellik. kendi bilgisayarında bir dene 24 saatte ne bırakıyor.

hocam 100 Euro kaç günde ulaşırız.. 8 çekirdekli +6ramli normal ekran kartı diyelim günde 24 açık kalsa.?

100 Euro ya Öyle 1-2 Gunde Ulasılacagınız Zannetmıyorum Hanı Zorluk Derecesı Nedır Bılemıyorum Ama Referans toplarsanız İllaki 3-5 Kazanırsınız Çalıştırın Referans Toplayın Deneyın Ben Gunde 2-3 Bilemedın 4 saat çalıstırıyorum arkaplanda duruyo azar azar eklenıyo bakıyeye sonra kapatıyorum hemen para kazancam 50 -100 tl kazanıyım dersenız zaten hıc gırmeyın bu işe kısa vaadede anca referansınız cok olursa kazanırsınız öbür türlü azar azar deneyerek bakabılırsınız bunu nıye paylaştım benım gıbı devamlı pc basında olan varsa arka planda ek gelır gıbı azar azar kazansın dıye paylaştım 300-500 tl kazanabılecegınız bır platform degıl 24 saatte ne kadar bırakır ? ın cevabını bılemıyorum dedıgım gıbı ben 1 er 3 er saat acıyorum 0.0100 - 0.0200 falan eklenıyo

Adam uğraşmış konu paylaşmış, bir sürü laf söylemişsiniz. İlgisini çeken, yapmak isteyen yapar. Herkes kendi karamsarlığını yansıtmış konuya. Belki bu konuyu okuyan biri 1000 tane Cloud vds çalıştırıp mining yapacak? Belki gerekli donanımı var? Btc biti, olmaz kazanılmaz niye?

Youtube taktiği paylaşılsa kimse demiyorki eyvah foruma düştü şimdi fixlenir? bu konuya gelince mi olmaz yapılmaz çalışılmaz.

Arkadaşım eline sağlık paylaşım için, Anında paypala çevirebilmesi güzel bi özellik. kendi bilgisayarında bir dene 24 saatte ne bırakıyor.

Hocam Allah Razı Olsun Bi Yapıcı Yorum Senınkı Sankı Sılah Zoruyla Yaptırıyomusum Gıbı Utanmasalar Dövcekler :D

Son düzenleme:
sen kimsin ki konu paylaşıyon biz burda dururken. Şirketin ortağı var sana düşmez.

okuduğum yorumlardan ben bunu anladım nedense :D

Daha önce bir arkadaşım bu tür coin konularıyla uğraşmıştı, hatta e-book bile yazmıştı. Öğrenip kitabı satmak iyidir ama ne olduğunu bilmediğiniz bir programı arka planınızda çalıştırmanızı önermem.

Hele ki bunlardan bazıları CPU ve Ekran kartına yüklenerek çalışır. Bu programlar sadece göstermelik de olabilir. Bu zamanda arka planda çalışan bir programın neler yapabildiğini tahmin edebiliriz.

Günlük 1$ için bence böylesi bir şeye girmemek lazım. Hatta bunlar bilgisayarı zorlayacağı için, biz youtuberları hem internet hem de bilgisayar hızı hakkında işlevsiz de kılabilir.

Konuyu açan arkadaşımız, bizim de kazanmamızı istediği için konuyu açmış tabii saygılarımı sunuyorum. Bu sadece benim şahsi fikrim.

Daha önce bir arkadaşım bu tür coin konularıyla uğraşmıştı, hatta e-book bile yazmıştı. Öğrenip kitabı satmak iyidir ama ne olduğunu bilmediğiniz bir programı arka planınızda çalıştırmanızı önermem.

Hele ki bunlardan bazıları CPU ve Ekran kartına yüklenerek çalışır. Bu programlar sadece göstermelik de olabilir. Bu zamanda arka planda çalışan bir programın neler yapabildiğini tahmin edebiliriz.

Günlük 1$ için bence böylesi bir şeye girmemek lazım. Hatta bunlar bilgisayarı zorlayacağı için, biz youtuberları hem internet hem de bilgisayar hızı hakkında işlevsiz de kılabilir.

Konuyu açan arkadaşımız, bizim de kazanmamızı istediği için konuyu açmış tabii saygılarımı sunuyorum. Bu sadece benim şahsi fikrim.
bir zamanlar msn kaç kb harcıyosa bu programda o kadar harcıyo ınternetle işi yok programın upload ve download hızlarınıda herhangı bır degısıklık olmaz dedıgım gıbı konudada belırttım program hangısı gucluyse ya ekran kartınızı kullanıyor yada işlemcınızı ama onuda mınıng load kısmından ayarlayabılıyosunuz %100 yaparsanız daha fazla mınıng yapar yanı para üretir ama pc kasar %40 yaparsanız daha rahat calısır pc ama bıraz daha düşüş olur para üretiminde o yuzden ayarlanabılır olması bence gayet guzel tabi karar yine sizin :)

bir zamanlar msn kaç kb harcıyosa bu programda o kadar harcıyo ınternetle işi yok programın upload ve download hızlarınıda herhangı bır degısıklık olmaz dedıgım gıbı konudada belırttım program hangısı gucluyse ya ekran kartınızı kullanıyor yada işlemcınızı ama onuda mınıng load kısmından ayarlayabılıyosunuz %100 yaparsanız daha fazla mınıng yapar yanı para üretir ama pc kasar %40 yaparsanız daha rahat calısır pc ama bıraz daha düşüş olur para üretiminde o yuzden ayarlanabılır olması bence gayet guzel tabi karar yine sizin :)

"anladım teşekkür ederim, siz ödeme alabildiniz mi henüz ? yada kaç euro oldu ?" sormuştum???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri