Introlar hakkında tasarım telifi | Uzmanlık Soru

Atamazlar zaten internette bulduğun bütün introlar free yani ücretsizdir.

Atamazlar zaten internette bulduğun bütün introlar free yani ücretsizdir.

Hiçte öyle değil w@rez şekilde indirilmiş introlar olabilir after effect intro paketleri var nette onlardan biri ile intro tasarlamış ise lisans numarası sorulabilir.

Göreceklerini pek sanmam ama görürlerse çok ünlü olmuş isen paketin lisansını alman gerekir o şekilde eşleşen yemessin diğer türlü eşleşen atar adam.

Hiçte öyle değil w@rez şekilde indirilmiş introlar olabilir after effect intro paketleri var nette onlardan biri ile intro tasarlamış ise lisans numarası sorulabilir.

Göreceklerini pek sanmam ama görürlerse çok ünlü olmuş isen paketin lisansını alman gerekir o şekilde eşleşen yemessin diğer türlü eşleşen atar adam.

AE ile hazırlanmış bir introyu telif koruması altına alabilir mi ki? Sonuçta başka biride aynı şeyi AE üzerinden tasarlayabilir

AE ile hazırlanmış bir introyu telif koruması altına alabilir mi ki? Sonuçta başka biride aynı şeyi AE üzerinden tasarlayabilir

Adama ait hazır template eğer paralı ise telifine alır tabi. web site templateleri, photoshop texture template vs vs hepsi kopye çekilerek tasarlanabilir ama paralı satılıyorsa kopyalamak yasal olmaz. Bunları kim kontrol eder kim takip eder orası muamma kendi çapımda yapacam diyorsan paralıda olsa kullan bişey olmaz ama oldukli gördü template yapan kişi lisansını almak mecburiyetinde kalabilirsin. Template fiyatlarıda fazla birşey değil ama adam kıllık edip eşleşen atarda kendini ispat edemessen video uçar bir süre yt ye kanıt atacan vs vs.

Eğer kendin tasarlarsan tamamen bir sorun olmaz, başkası aynısını yapabilir ama aradaki fark elbet bilinir.

İnternet derken youtube'den bahsediyorum birçok kanal var free intro yapan velosofy bunlardan biridir,burdan indirip kullanabilirsin telif eşleşende gelmez korkma

İnternet derken youtube'den bahsediyorum birçok kanal var free intro yapan velosofy bunlardan biridir,burdan indirip kullanabilirsin telif eşleşende gelmez korkma

Ama arkadaş cidden profesyonel demiş, free templateler genelde tek düze ve basit oluyor. Çok iyilerde birçok kanalda kullanılıyordur. Farklı olmak istediği için paralı templateleri kullanacağı hissine kapıldım uyardım.

birden çok kişiye satıldığı için sorun olacağına pek inanmıyorum. Sonuçda satın alan vatandaşlar tasarım satın alıp videoya çeviriyor. bunu online olarak binlerce kişi satın alıyor ve kullanıyor. Firma herkese telif yada eşleşen yollarsa satıcı anlamında bu hiç hoş karşılanmaz diye düşünüyorum.

Birde şöyle bir durum var ben tasarıyı satın aldım içinderi resimden tut yazıya varana kadar kendime uyarladım busefer ürünün orjinalliği pek kalmıyor.

yapılmaz değil illaki yapılır; ama ürünü satılan bir şirket açısından pek iç açıcı olmaz.

Arkadaşlar şunuda ekliyeyim. Çok büyük bir sitenin youtube videoları için intro olacak. İnternetden bulup derlediğim intro gerçekten çok profesyonel bir AE çalışması.

Diğer yandan arkadaşın dediği gibi bunu yapan kişi bir çok kişilere satış yaptıysa kim nerde kullanıyor tahmin edemez sanırım. Kafasına görede her önüne gelene eşleşen atarsa müşterileri ile hemde youtube ile sıkıntı yaşayabilir. Diğer yandan bu introya telifi olmayan bir müzik eklediğimiz ve içerisinde ki textler değiştiği için youtube'un otomatik yakalaması imkansız sadece tasarım sahibi görürse telif atma ihtimali var. Buda ayrı bir düşük ihtimal türkiye üzerinden bir videoyu izleyerek denk gelmesi v.s. ama tabi herşeyi raconuna uygun şekilde yapmak lazım. Bilirkişilerin yorumları açıklayıcı olabilir.

Ama hala kafam karışık bu introyu kullanmalımıyım henüz karar vermedim. Görüşlerinizi beklemeye devam ediyorum.

Son düzenleme:
Derleme yaptım demişsin, eğer sadece text değiştirmeyip renkleri animasyonları ve birçok şeyi harmanladıysan sorun olmaz (türkçe içerik için). Ama sadece text yazısını değiştirsen önceki mesajlarımda anlattığım gibi problem olur.

Derleme yaptım demişsin, eğer sadece text değiştirmeyip renkleri animasyonları ve birçok şeyi harmanladıysan sorun olmaz (türkçe içerik için). Ama sadece text yazısını değiştirsen önceki mesajlarımda anlattığım gibi problem olur.

Anımasyonlarla oynamadım tabi çünkü bütün olay orada zaten :) Zamanlamalarda ve textlerle oynadım. Dediğin gibi küçükde bir ihtimal olsa telif riski can sıkıcı. İşin kötü yanı satın almam için bir adres yok. İşin işleyişini öğrenip kullanmak ya da kullanmamak kararını vermem gerekicek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri