iOS 9 çıktı

Şaka maka ios 9 çıktı ya. iphone os 1.0 dan beri kullanıyorum. Adamlar hiç bozmadan ilerlemeye devam ediyorlar.

4S kullanıcısı olarak hiç yükleme ihtiyacı hissetmiyorum. Sağolsun ios 8 yeterince telefonumun hayatını kaydırdı birde ios 9 yumruğu yerse bi daha ayağa kalkamaz :D

bence 9'da iyileştiremeler olabilir. dene şansını :D zaten 8 de telefon yeterince kaymış 9 da toparlamışlardır bana göre daha az sistem harcayacak falan diyordu çünkü.

4S kullanıcısı olarak hiç yükleme ihtiyacı hissetmiyorum. Sağolsun ios 8 yeterince telefonumun hayatını kaydırdı birde ios 9 yumruğu yerse bi daha ayağa kalkamaz :D

Belkı sıstemı rahatlatır yüklemekte fayda var wındows eskı sürümlerde pc'ler geç açılıyordu 8 den sonra sorunu çözdüler güncellik iyidir :)

4s için indiriyorum. yeni sürümlere çok önyargılıydım ama 8den 8.9a kadar korka korka gelsem de her güncelleme belki çok iyileştirmese de yavaşlatmadı da asla. umarım 9 hayalkırıklığı olmaz. zaten kötü yapmasa bile yeter.

su an gozume carpan degisiklikler:
- Ayarlarda batarya kismi one cikarilmis.
- Mesaj yazarken bir sonraki cumleyi tahmin etme ozelligi turkce icin de gelmis.
- Passbook un adi wallet olmus.
- find my iphone ve friends uygulamalarini yuklemis otomatik.
- yazi tipinde hafif bi degisiklik sezdim. hem mesaj yazarkenki klavyede hem de mesajlarin bulundugu yerlerde.
- Spotlight i tekrardan en sola getirmisler.
- Siri de tasarimsal degisiklikler var.
- emoji lere tum ulkelerin bayraklarini eklemisler.
simdilik goze carpanlar bunlar

Son düzenleme:
İlk başlattığımda 4 saat kaldı diyordu. 1 saat geçti aradan şimdi 6 saat kaldı diyor. Sinirlenip kapattım ben de güncellemiyorum. :D

bence 9'da iyileştiremeler olabilir. dene şansını :D zaten 8 de telefon yeterince kaymış 9 da toparlamışlardır bana göre daha az sistem harcayacak falan diyordu çünkü.

Valla iyileştirmeler dediniz tamam yüklemeye başlayayım o zaman. Baktım buda kötü artık telefonu ios 6'ya düşürürüm.

Çıkar çıkmaz hata verir yüklemez, çıktıktan sonra yaklaşık 1-2 saat sonra hata almadan herkes güncelleme yapabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri