IP Adresi Daha Önce Kullanılmamış VDS Arıyorum

Battal

Kayıtlı Üye
IP adresi daha önce herhangi bir kullanıcı tarafından kullanılmamış olan ve bunu kesinlikle garanti eden bir VDS firması arıyorum.İlgilenenler konuya yazabilirler.Bu konu diğer arkadaşlar için de önemli olabilir.

Hocam böyle bir şey matematiksel olarak bence imkansız. Belki son bir iki yıl içinde kullanılmamış derseniz bir ihtimal çok yüksek ücretlerle buna sahip olabilirsiniz. (Gerçekten öyleyse) Ama aksi takdirde işiniz çok zor.

[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] neden böyle bir şeyin imkansız olduğunu söyler misiniz? Geçen ay İmaj Bilişimle çalıştım.Red station dan yeni sunuculara kurdular makinaları.Yani benim kaçırdığım nokta nedir?Aydınlatırsanız sevinirim.

ip adresin daha önce kullanılmadığının ispatını mı gösterdiler kardeş sertifikası mı var ip numarasının 0 diye,nasıl ispat ediliyormuş öyle bi yöntem mi var?

birde abartmayın bence böyle hiç kullanılmamış ip falan milyon dolarlık iş yapmıyoruz.

Kardeş benim vaktim milyon dolarlardan daha değerli.Eğer ben vaktimi ayırıp bu işi yapıyorsam b.k b.kuna kanalımın kapanmasını istemem.İlla milyon dolar kazanmak gerekmez.Eski dilde milyarlar da yetiyor bize ;)
Adam diyelim kullanmış senin kullanmış olduğun ip yi.Adam belki o ip den her türlü naneyi yedi ve o ip çeşitli mercilerce (Google,Mahkemeler vs) kara listeye alındı.Ne gerek var böyle atraksiyonlara.Ben temiz çalışırım arkadaş.Herkes kendi bildiği yoldan gitsin.Sizin kafanıza silah doğrultmuyorum sonuçta sen de böyle yap diye.Ben bu soruyu gerçekten bilmediğim için soruyorum.Sıfır ip mümkün değil mi yani? İngiltere lokasyonlu alınan sunuculara ait kişisel adresler (IP) değil mi bunlar?Neden imkansız olsun.
ip adresin daha önce kullanılmadığının ispatını mı gösterdiler kardeş sertifikası mı var ip numarasının 0 diye,nasıl ispat ediliyormuş öyle bi yöntem mi var?

birde abartmayın bence böyle hiç kullanılmamış ip falan milyon dolarlık iş yapmıyoruz.

O kadar lafımın içinde anlatmak istediğim şeyin bu mu olduğunu düşünüyorsun?Tabi ki kim istemez milyon dolarlık iş yapmayı.Ama her işine önem veren kişinin yaptığı işinin milyon dolarlık mı olması gerekiyor? O zaman paylaş kanal içeriğini kazanamayan arkadaşlar da kazansın nasıl olsa milyon dolarlık iş yapmıyon?Mantık bu yani bravo :D
milyon dolar veren varsa muhakkak değerlidir,iktisata giriş 1 :) kolay gelsin

Güzel kardeşim biri bana Allah rızası için neden mümkün olmadığını söylesin.Böyle bir şey gerçekten mümkün değilse tamam deyip yola öyle devam edicem cünkü.

Kardeş ip adresi dediğin şey maksimum 255.255.255.255 şeklinde olan 8 bitlik gruplardan oluşan 32 bitlik veridir. Sen her modemi resetlediğinde o ip değişir dünyada ne kadar bilgisayar var sence herkese tek kullanımlık ip atanacak kadar ip adresi oluşturabilir mi ? Yani senin şuan kullandığın ip adresin senden önce zirilyon tane kişi tarafından kullanılmıştır sen modemi açtığın anda ttnet senin modeme hazır ip adreslerinden bi tanesini atıyor öyle dünyadaki tüm servis sağlayıcılarındada bu şekildir zaten

arkadaşlar bu aslında biraz şans ama ıp lr kullanılmış olsa bile server iadesinde restart yapılıyor makinalara ve o şekilde yeni müşteriye veriyorlar.....

not : avcıweb e ulaş onun elinde 20 adet ıp vardı 8 tanesi boş benim bildiğim....ve şuana kadar hiç bir müşteriye verilmedi.....

Merhaba

inş ipv6 geçildiği zaman hiç kullanılmamış ip alabilirsin hemde fırından yeni çıkmış olarak ama ipv4 bu mümkün değildir.daha önce kesinlikle ve kesinlikle o verimerkezinden önce başka bir veri merkezi kullanmıştır.yani boş arayışlara girmeyin.

İyi Çalışmalar.

Kardeş ip adresi dediğin şey maksimum 255.255.255.255 şeklinde olan 8 bitlik gruplardan oluşan 32 bitlik veridir. Sen her modemi resetlediğinde o ip değişir dünyada ne kadar bilgisayar var sence herkese tek kullanımlık ip atanacak kadar ip adresi oluşturabilir mi ? Yani senin şuan kullandığın ip adresin senden önce zirilyon tane kişi tarafından kullanılmıştır sen modemi açtığın anda ttnet senin modeme hazır ip adreslerinden bi tanesini atıyor öyle dünyadaki tüm servis sağlayıcılarındada bu şekildir zaten

bırıde cıkıp su arkadas gıbı acıklama yapamamıs. aksıne adamın damarına basan basana. tşk kardes. bende merak edıyordum bu konuyu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri