Ip adresi değişen vps sunucu arıyorum

Battal50

Kayıtlı Üye
Slm arkadaşlar,
Şu an kullandığım vpsde ip adresini değiştiremiyorum, stop start seçenekleride bir işe yaramadı,
Yaklaşık 40 kanalımdan 30 silindi gerekse olarak spam gösterildi.
Sabit ip olduğu için kapandıklarını düşünüyorum.

Sizden öğrenmek istediğim bildiğiniz ve kendinizde kullandığınız ip değiştirmesi kolay olan bir vps sunucu tavsiyeniz.
Ve mümkünse 15-50 kişinin kullandığı aynı makine vpslerden olmasın.

vds olmaz dedicated alacaksın ekstra istediğin kadar da ip alacaksın öyle değiştireceksin

hocam öyle birşey mümkün değil istiyorsan IP başına 3-4 ödeyeceksin

herkes tek ipli vds kullanıyor ben dahil kapama yaşamıyorum başka nedenlerden dolayı kapanmıştır sizinki

Alıcaksın yılmazerversten bı vds ıp değiştirmek ıstedınmı bıldırım açıcaksın 6tlydı sanırım 6tl verıceksın değiştircekler aşırı memnunum :)

Bu mu Dedicated oluyor hocam?

Virtual Dedicated Server VPS Unmetered Bandwdth 4GB RAM 1Gbps IP Address 120GBHD

olay sadece vdsde tek ip var,ondan kanallar kapandı degildir.çok kükür 4 aydan fazla oldu benim 1 kanalım dahi kapanmadı.elinizdeki 1 vdsde eskisi gibi çalıştıgınızı düşünüyorum ben.eskiden o kanala gir yükle çık sonra diger kanala gir yükle çık yapıp dururduk ama o artık yemiyor :) bi kanala gir,videoları yükle sonra ondan çık digerine gir ona yükle sonra ondan çık digerine gir vb... bi hatanız vardır mutlaka.ben hiç ip degiştirmiyorum bu arada.sonuçda ben yeni ip istedigimde,başkasının daha önce kullandıgı ip verilmiyor mu bana?o adamın nasıl çalıştıgını bilemem sonuçda.ya o adamın kullandıgı ip karalisteye girdiyse?belki yanlış düşünüyorumdur ama kendi kullandıgım ipde devam etmek bana daha mantıklı geliyor.

İp değiştirmeyince youtube ile google ile bi güven ilişkisi oluşuyo olabilir bende 1 bucuk aydır ip değiştirmiyorum . Hiçbi sıkıntı çıkmadı . Günde en az 3 kanal açıyorum 3-4 günde bir en az 10-15 kanala gir çık yapıyorum. Tabiki çerezleri temizleyerek.

Tek ipli vps kullanan arkadaşlar kanallarınızı nasıl açıyorsunuz?
Altkanal yöntemi ile mi yoksa sıfırdan mı kanal açıyorsunuz?

portable tarayıcı kullanmayı denedim mi her kanal için sıfırdan. Bu dediğim spam kapanmaya önlem olarak

Amazondan alınan vds lerde sınırsız değiştirebiliyorsun. zamanında kanal satışı yapan biri ordan açıyordu mailleri çok basitti. üstüne gittim zamanında ama birtürlü nasıl yapıldığını bulamadım. biraz kurcala belki bulursun bizde faydalanırız :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri