İp adresini mac adresiyle uyumludeğiştirmek

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar ip adresimi mac adresiyle uyumlu değiştirebileceğim bir program var mı?

Şöyle arkadaşlar her hatta uyumlu ip adresiyle mac adresi var.Yani şimdi ben ip adresimi değiştirsem mac adresimle uyumsuz olacak.

hocam mac adresleri lan kartlarıyla alakalı bir olay yapan firma ve model ile alakalı senin bulunduğun lokasyon ve ip adresinle hiçbir alakası yok diye biliyorum

Bir sitenin benim o siteden bişey indirdiğimi anlamamasını istiyorum ancak sadece ip adresimi değiştirmekle anlaşılmayacağını sanmıyorum.Birine sordum bana ip adresi mac adresi uyumluluğundan bahsetti.O yüzden sordum.

Bir sitenin benim o siteden bişey indirdiğimi anlamamasını istiyorum ancak sadece ip adresimi değiştirmekle anlaşılmayacağını sanmıyorum.Birine sordum bana ip adresi mac adresi uyumluluğundan bahsetti.O yüzden sordum.

uyumlu olmasına gerek yok sen tmac'la değiştir gitsin mac adresini

Tmac nedir?İlk defa senden duyuyorum.

---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 13:54 ----------

uyumlu olmasına gerek yok sen tmac'la değiştir gitsin mac adresini

Yukarıdaki mesaj

---------- Spam Engelliyici 14:15 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

Şöyle sorayım.Bir yerden bişey indirdiğimin belli olmaması için ne yapmalıyım?

Tmac nedir?İlk defa senden duyuyorum.

---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 13:54 ----------

Yukarıdaki mesaj

---------- Spam Engelliyici 14:15 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

Şöyle sorayım.Bir yerden bişey indirdiğimin belli olmaması için ne yapmalıyım?

senin kafa baya karışık sen skype adresini bana özelden atala ordan konuşup çözelim hocam olayını

Hocam skype adresimi vereyim özelden kafam karışık değil ama anlatamadım herhalde.

şimdi diyelimki sen telekom ipi kullanıyorsun.

ipinde 78.155.155.55 oldu diyelim MAC adresinide 78.155.155.55 mi yapmak istiyorsun?
Mac adresini istediğin şekilde yapamazsın bunu iple aynı ortanlı vs yapan bir program yok benim bildiğim.
Tmac dediğinle değiştirisin ama ordaki rakamları değiştirip ipinin aynı numaralarını yazarsan o MAC adresi değişmez.

İlk defa böyle bir şey duyuyorum, MAC adresi ile IP'nin alakası yok benim bildiğim kadarıyla, makinanın tanınması tanınmaması meselesiyle alakalı MAC konusu, IP ise internet kimliği kabaca.. MAC spoof yapılarak bazı sitelerin, software'lerin kimlik tanıma detektörlerinden kaçılır, IP'nin makine ile alakası yok, bulunduğun bölgenin kodlarını barındırır sadece.

İlk defa böyle bir şey duyuyorum, MAC adresi ile IP'nin alakası yok benim bildiğim kadarıyla, makinanın tanınması tanınmaması meselesiyle alakalı MAC konusu, IP ise internet kimliği kabaca.. MAC spoof yapılarak bazı sitelerin, software'lerin kimlik tanıma detektörlerinden kaçılır, IP'nin makine ile alakası yok, bulunduğun bölgenin kodlarını barındırır sadece.
konuştuk halletik hocam gerekli açıklamayı yaptım ben arkadaşa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri