IP Ban'dan Nasıl Kurtulurum ? (Anlatım)

KaYZeRSoZe

Platin Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bu yöntem özellikle IP ban'dan toplu olarak kanalları kapatılanlara çözüm niteliğinde, Baştan söylüyorum bugüne kadar açtığı her mailin şifresini aynı koyan, videolarına 1k etiket koyan arkadaşların çözümü burada değil :)

Geçelim gerekli alet edevatlara.

1- Portable Firefox

2- Masaüstünde bir klasör oluşturun ve içine resimdeki gibi seri klasörler oluşturun

DJcjSUM.png

3- Oluşturduğumuz klasörlerin içine indirdiğimiz Portable Firefoxu atıyoruz ve adını bulunduğu klasöre göre değiştirip masaüstüne kısayol oluşturuyoruz.

xkmz.png

4- Firefoxları tek tek açıp FoxyProxy eklentisini kuruyoruz ve foxyproxyden satın aldığınız IPleri girip kaydedin.

Proxy satın alacaksanız kesinlikle foxyproxy öneririm nedeni çok açık. :)

IrZzL9o.png

5- Ücretsiz kullanmak isteyen arkadaşlar alternatif olarak Stealthy kurabilirler foxproxy yerine.

veya free proxy servislerinden yararlanabilirler ben bir kaç tane örnek veriyorum google'da araştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz ;)

Free proxy list: only ytpara.com / RockNRolla - 93ff38bc

Tüm bunları yaptıktan sonra kanallarınıza giriş yapıp kontrol ettiğinizde sürekli aynı ipden değil sabit proxy üzerinden giriş yaptığınız için IP Ban olasılığını en aza indiriyorsunuz. Her firefox tarayıcısı farklı dizinde olduğundan cookie karışıklığı olmuyor ve portable olduğu için gmail cookieleriniz silinmiyor.

Aynı anda iki tarayıcı çalıştırmayın her işlemde bir tane kullanın.

Umarım işinize yarar arkadaşlar başka konularda görüşmez üzere ;)

./RockNRolla sundu.​

her zaman söylerim teknik konularda kesinlikle üstünüze yok

vuhuuu proxy ile bir gün arjantinden video yüklüyorum, diğer gün bolivyadan, sonradan kafama esiyor vietnam'a atlıyorum ordan 5 video yüklüyorum, akşamına da paris'e gidiyorum ve son 3 videomu da fransadan yüklüyorum...

böyle bir düzen ile video yüklediğinizde/hesaplar açtığınızda/bu şekilde açılan hesapları kullandığınızda vs 1 ayı geçmeden google tarafından şutlanırsınız, demedi demeyin ;)

Sen olmazsan aç kalıcaz aç açtığım kanallar banlanıyordu 2 güne artık bu süreyi dahada uzatacağız Teşekküler [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

ben tüm kapanmış gmaillerime hep aynı şifreyi verdim bu güne kadar :D 2 adsense banlandı :(

çok saçma
gmaillerin şifresiyle adsenselerin banlanması ne alaka
bir adsensen banlanırsa aynı ipten diğerinede girersen banlanır
ama gmaillerin şifreleriyle adsenselerin banlanmaları uzaktan yakından bir alakaları yok

vuhuuu proxy ile bir gün arjantinden video yüklüyorum, diğer gün bolivyadan, sonradan kafama esiyor vietnam'a atlıyorum ordan 5 video yüklüyorum, akşamına da paris'e gidiyorum ve son 3 videomu da fransadan yüklüyorum...

böyle bir düzen ile video yüklediğinizde/hesaplar açtığınızda/bu şekilde açılan hesapları kullandığınızda vs 1 ayı geçmeden google tarafından şutlanırsınız, demedi demeyin ;)

Bot kullanıyorsan sıkıntı olmaz kanalı açarsın sonra bota geçirirsin.

bilim kurgu yapmaya luzum yok foxproxyden alınan proxyler sabit dir sürekli değişmez nasıl modeme reset atıp ip alıyorsanız buda böyledir. Örnek kullandığım foxproxy bilgileri bolivya,vietnam parise gidiş yok ;)

CA948tz.png

banlanmanın aynı şifre kullanmakla alakası yok. tamamıyla ip le alakalı.

bilim kurgu yapmaya luzum yok foxproxyden alınan proxyler sabit dir sürekli değişmez nasıl modeme reset atıp ip alıyorsanız buda böyledir. Örnek kullandığım foxproxy bilgileri bolivya,vietnam parise gidiş yok ;)

CA948tz.png

peki aynı sunucu üzerinden aynı anda kaç kullanıcıya hizmet sağlanıyor bunun farkında mısınız?

Adamlar hala cookielerden vb seylerden mi banlıyorlar zannediyorsunuz.Adam basıyor dugmeye giriyor adsensene hangi hesapların var çıkartıyor.Bu konu anlatımını kullanacak arkadaşın 10-15 tane adsensesi olacak anca oyle kullanır.

"IP Ban"

şahsen böyle bir şeyin olduğuna inanmıyorum. Şu ana kadar ne yaptıysam ne kadar gmail, kanal, adsense hesabı açtıysam bir vds bir de kendi internetimden giriş yaptım. Telif, ihtar yiyip kapanan, para kazanması kapanan kanallarım dışında sorunsuzca kazanıyorum.

çok saçma
gmaillerin şifresiyle adsenselerin banlanması ne alaka
bir adsensen banlanırsa aynı ipten diğerinede girersen banlanır
ama gmaillerin şifreleriyle adsenselerin banlanmaları uzaktan yakından bir alakaları yok

tabi ki yok :D ben hep sahte tıktan gittim :D

Proxyler kişiye özel port kullanıcı adı ve şifre ile veriliyor Shared proxy değil Private.

proxy'lerin private olması, her birinin vekil sunucuya farklı port üzerinden bağlanıyor olması o sunucu üzerinden internete giren kullanıcıların internete çıkış ip'lerinin farklı olduğunu göstermez.

proxy mevzusunu şöyle düşünün:

Bir sunucunun aylık masrafı 100$ olsun.
Bir kişiye proxy hizmeti sağlanacaksa aylık fiyatı 5$ olsun.
Proxy hizmeti sağlayan firma o sunucunun sadece gideri için 20 müşterinin parasını harcar. Firmanın çalışanıdır, karıdır cartı curtudur derken firmayı kara geçirecek müşteri sayısını 50 olarak belirleyelim. 50*5$ = 250$ alır (bunun 50$'ı kar olarak firmaya kalsın).

Şimdi bir sunucu üzerinden 50 kişiye private proxy'yi çok rahat sağlarsınız. (100Mbit hattı varsa o sunucunun kişi başı 2 Mbit bant genişliği ayırırsınız olur biter, idle time'larda da bant genişliğini dinamik olarak online müşterilere pay edersiniz.)

50 kullanıcı --->> vekil sunucu (tek ip üzerinden) ---> internet'e çıkar.

Bu 50 kullanıcının içinde 20 tane yt adsense işi yapan olursa o 20'sinin de ban yeme riski çok yüksektir.

Ayrıca, güvendiğiniz proxy şirketi üzerinden internete çıkarken o kişiye her türlü gizli bilginizi (hesap şifreleri vs) kendi ellerinizle teslim ediyorsunuz. Firma sahibi isterse bir kaç tıklamayla her türlü şifrenize, hesabınıza el koyabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri