KaYZeRSoZe
Platin Üye
- Web sitesi
- www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bu yöntem özellikle IP ban'dan toplu olarak kanalları kapatılanlara çözüm niteliğinde, Baştan söylüyorum bugüne kadar açtığı her mailin şifresini aynı koyan, videolarına 1k etiket koyan arkadaşların çözümü burada değil 
Geçelim gerekli alet edevatlara.
1- Portable Firefox
2- Masaüstünde bir klasör oluşturun ve içine resimdeki gibi seri klasörler oluşturun
3- Oluşturduğumuz klasörlerin içine indirdiğimiz Portable Firefoxu atıyoruz ve adını bulunduğu klasöre göre değiştirip masaüstüne kısayol oluşturuyoruz.
4- Firefoxları tek tek açıp FoxyProxy eklentisini kuruyoruz ve foxyproxyden satın aldığınız IPleri girip kaydedin.
Proxy satın alacaksanız kesinlikle foxyproxy öneririm nedeni çok açık.
5- Ücretsiz kullanmak isteyen arkadaşlar alternatif olarak Stealthy kurabilirler foxproxy yerine.
veya free proxy servislerinden yararlanabilirler ben bir kaç tane örnek veriyorum google'da araştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz
Free proxy list: only ytpara.com / RockNRolla - 93ff38bc
Tüm bunları yaptıktan sonra kanallarınıza giriş yapıp kontrol ettiğinizde sürekli aynı ipden değil sabit proxy üzerinden giriş yaptığınız için IP Ban olasılığını en aza indiriyorsunuz. Her firefox tarayıcısı farklı dizinde olduğundan cookie karışıklığı olmuyor ve portable olduğu için gmail cookieleriniz silinmiyor.
Aynı anda iki tarayıcı çalıştırmayın her işlemde bir tane kullanın.
Umarım işinize yarar arkadaşlar başka konularda görüşmez üzere
./RockNRolla sundu.
Geçelim gerekli alet edevatlara.
1- Portable Firefox
2- Masaüstünde bir klasör oluşturun ve içine resimdeki gibi seri klasörler oluşturun
3- Oluşturduğumuz klasörlerin içine indirdiğimiz Portable Firefoxu atıyoruz ve adını bulunduğu klasöre göre değiştirip masaüstüne kısayol oluşturuyoruz.
4- Firefoxları tek tek açıp FoxyProxy eklentisini kuruyoruz ve foxyproxyden satın aldığınız IPleri girip kaydedin.
Proxy satın alacaksanız kesinlikle foxyproxy öneririm nedeni çok açık.
5- Ücretsiz kullanmak isteyen arkadaşlar alternatif olarak Stealthy kurabilirler foxproxy yerine.
veya free proxy servislerinden yararlanabilirler ben bir kaç tane örnek veriyorum google'da araştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz
Free proxy list: only ytpara.com / RockNRolla - 93ff38bc
Tüm bunları yaptıktan sonra kanallarınıza giriş yapıp kontrol ettiğinizde sürekli aynı ipden değil sabit proxy üzerinden giriş yaptığınız için IP Ban olasılığını en aza indiriyorsunuz. Her firefox tarayıcısı farklı dizinde olduğundan cookie karışıklığı olmuyor ve portable olduğu için gmail cookieleriniz silinmiyor.
Aynı anda iki tarayıcı çalıştırmayın her işlemde bir tane kullanın.
Umarım işinize yarar arkadaşlar başka konularda görüşmez üzere
./RockNRolla sundu.