İp Değiştirme Programı

QuickAngeL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
twitter.com
Arkadaşlar hesap açarken kullanabileceğim güzel bir ip değiştirme programı var mı ? Genelde internette bulduklarımın çöğu ip gizleyiciler. Adam akıllı bi ip değiştirme programı biliyorssanız yardımcı olabilir misiniz ?

PureVPN! Ücretlidir. +100 Ülkeye kadar İp Sunar. Tüm Hatlarıyla içerisinde kullanabileceğiniz yaklaşık 300-500 İp var. Birde Galiba her ay İpler yenileniyor.

Son düzenleme:
modemin kendi webarayüzü sayfası olur, oradan yeniden başlatı tıkladığınızda modem reset atar kendine ve oturduğunuz yerden ip yi değiştirmiş olursunuz :D

beleş programlar gerçekte değiştirmiyor. ciddi programlar var ücretli. hakkaten yapıcam diyosan sermayeyi koyup 50-60 dolara alıcan birini.

Arkadaşlar hesap açarken kullanabileceğim güzel bir ip değiştirme programı var mı ? Genelde internette bulduklarımın çöğu ip gizleyiciler. Adam akıllı bi ip değiştirme programı biliyorssanız yardımcı olabilir misiniz ?

Vpn'ler spama düşürüyor.Proxy kullandıkları için.uzun süre kullandım.artk google direk kapatıyor kanalı vpn işin içine girerse sıkntı oluyor.manuel reset en sağlamı

Ardarda çok sayıda moddem res, modeme kafayı yedirtir diyorlar, bir de modem resten sonra biraz beklemek gerekir mi ?

ard arda resten modem kafayı yeseydi inan benim modem havaya uçardı 9 senelik modem birde düşün arayüz şifre istemiyor disconnect yapıyorum bağlantıyı kesiyorum connect yapıyorum bağlanıyorum hop 15 saniyede ip değişiyor :)

Bilgiler için hepinize teşekkürler. [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] arkadaşın dediği gibi modem resetlemeyi deniycem, sorun çıkar ya da bi proglem olursa da [MENTION=15365]YTuBeR[/MENTION] arkadaşın dediği gibi vpn almayı düşünüyorum. En azından [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] 'in söylediğini denemek için 1 aylık vpn kullanırım.

Hocam neden manuel değiştirmiyorsnuz?

Bi arkadaş, modemi resetledikten sonra 3*4 dk bekleteceğini ve sık resetin modemi hasarlandıracağını söylemişti ama [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] arkadaş böyle bi sorun olmayacağını söyledi. Şimdi modem paneline girdim resete bakıyorum

Bi arkadaş, modemi resetledikten sonra 3*4 dk bekleteceğini ve sık resetin modemi hasarlandıracağını söylemişti ama [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] arkadaş böyle bi sorun olmayacağını söyledi. Şimdi modem paneline girdim resete bakıyorum

aman ilerde sorun cıkarsa karışmam ben kendi modemim için konuştum peşpeşe 50-60 kere reslediğimizi bilirim arayüzden banamısın demez :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri