Ip değiştirmeyi unutuyorum sorun olurmu

• Kullanıcı Slow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Slow

Kayıtlı Üye
Evde iki adet internet var.2 adsense kullanıyorum.
Ama arasıra 1. internet 1. adsense den geçiş yapıp
1. internet 2. adsense giriyorum ve iki adsense aynı ıp ile giriş yapmış oluyorum bu sorun olur mu 2 adsense kullandığım tespit edilirmi8:(

Yani edilir bnce

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı ip aralığında girildiğinde dahi sorun oluyor hocam :D

sen ip değiştirmeyi unutuyorum diyorsun .p

Hiç belli olmaz o işler :) Ben bazen aynı ip'den 3 adsenseye girdiğimi bilirim sonuç 3 aydır ayaktalar. Şimdi bu ay nazar değipde banlanıyor muş :D

Ben öyle 3-5 ay kullandım. Google ilk günden beri seni biliyor yani önlem almak iyi hoş ama 1-2 seferden değil yani. Kaderine yazılmışsa yaşarsın :)

cok sık giriş cıkış yapmıyorsan sorun olmaz ben cok giriş çıkış yapmışımdır farklı adsenselere ayni ip ile ... şimdi diyeceksin ban yedinmi evet bugüne kadar 2 adsensem banlandı ama 2 side benim hatam biri gecen ay 1.5 yıllık adsensem diyeri pinsizdi ... ama sürekli adsense takip eden biri değilim kafam eserse girerim yani sürekli giriş yapmazsan sorun olmaz hocam ...çünkü sen adsenseye girdikten sonra başkası aynı ıp ile girmediği ne malum ... şunuda söyliyim ben kanallar arasında dolaşırken ıp değiştirmem diyeceksin kapandımı kanalların 1.5 yıldır 15 kanal ayaktaydı gecen ay adsensemin ana kanalı kapanınca hepsi kapandı ... zaten girişlerini anlıyor ıp diyorsun ama bilgisayar isminden bile bulur örnek vercek olursak onedrive dosya at pcden yani program kullanarak senin pc adını bile kayıt altına alıyor ....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri