iPhone 4s Almak İstiyorum Kararsızım Lütfen Yardım

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar iPhone 4s 2.el almak istiyorum 750-800 lira bütcem var sizce almalıyımıym bu telefonu yada başka telefonlaramı yönelmeliyim siz önerebilirmisiniz iPhone 4s'i lütfen yardımcı olun arkadaşlar 4s'i aldığımdan pişman olabilecekmiyim ?

temizini denk getirdiniz mi her türlü alınır

bana sorarsan alma derim önümüzdeki 1 2 sene içerisinde ios uygulamaları kapatılır iphone 6 nın gelmesiyle. o zaman da sana sadece alo der.

İphone 4s kullanıyorum. Memnunum şahsen. 2 buçuk yıldır kullanıyorum daha tek bir sorunu çıkmadı. Tavsiye ederim

İphone 4s kullanıyorum. Memnunum şahsen. 2 buçuk yıldır kullanıyorum daha tek bir sorunu çıkmadı. Tavsiye ederim

Şarj'ı nasıl gidiyor hocam bi sıkıntı yaşadınızmı tüm oyunları kasmadan oynayabildinizmi

hocam az daha biriktirin 2. el 5 alın daha çok memnun kalırsınız ama 4s de candır her türlü yani

Şarj'ı nasıl gidiyor hocam bi sıkıntı yaşadınızmı tüm oyunları kasmadan oynayabildinizmi
Şarjı 2 gün civarı gidiyor. Oyunları kasmadan oynuyorum şu an sıkıntı yok.Full interneti fln açarsam pek fazla şarjı gitmiyor ki o da bütün akıllı telefonlarda aynı.
Bana sorarsan tek eksikliği bluetooth.Onun haricinde güzel bir telefon.

biraz bekle hocam biriktir Galaxy S4 al derim, iphone s4 sıfırı 990 lira şuan ama bence bana kalırsa 5 para etmez bir telefon

samsunga fln bulaşma,çak 4s i keyfine bak .)

o zaman şöyle düşün kardeşim risk alıp 4s mi kullanmak yoksa üzerine 3 5 koyup s4 mini mi almak ben şahsen s3 kullanıyorum 2 yıl oldu nerdeyse ve çokda memnunum

Hocam Risk'derken anlamadım iPhone 4s'in ne gibi bir riski olabilirki arkadaşlar sizlerinde fikirlerini almak istiyorum lütfen yorum yapalım

---------- Mesaj saat 14:14:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:14:00 civarında gönderildi. ----------

samsunga fln bulaşma,çak 4s i keyfine bak .)

Sizdemi İOS kullanıcısınız hocam

Hocam Risk'derken anlamadım iPhone 4s'in ne gibi bir riski olabilirki arkadaşlar sizlerinde fikirlerini almak istiyorum lütfen yorum yapalım

---------- Mesaj saat 14:14:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:14:00 civarında gönderildi. ----------

Sizdemi İOS kullanıcısınız hocam

şöyle kardeşim 2. el diyosun eğer çok tanıdık biri değilse misal gidip 2. el satan telefoncudan alacaksan adamların ne halt ettiği hiç belli değil

İphone 4s alıcaksan al. Eğer başka telefon öner diyor isen LG G2 yi öneririm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri