İphone 5 için video kaydedici bilen-kullanan varmı?

• Kullanıcı bulut51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

bulut51

Kayıtlı Üye
Özgün video çekmeye karar verdim. İphone 5 için ekran videosu nasıl alabilirim acaba bilen varmı ? Bir ara bir program varmıs kaldırılmış itunes dan.

Birde aşağıdaki çocuk iphone dan çekiyor ve sol üste kendi videosunu koyuyor. Nasıl yapıldığını bilenler varmı acaba ?

HITMAN GO (iPhone Gameplay Video) - YouTube

İphone da net cozunurluklu video kaydedici program bilen varsa soylerse cok memnun olurum arkadaslar. Banada lazim ozgunlugu telefondan oyun oynayarak yapacagim.

şuan öyle bir program yok.ekranı itunes tarzı bi programla bilgisayara aktarabiliyosun anca

Varsa öyle bir program ip5s de bende çekerim 1-2 video gırgırına :) takip ediyorum konuyu

Özgün video çekmeye karar verdim. İphone 5 için ekran videosu nasıl alabilirim acaba bilen varmı ? Bir ara bir program varmıs kaldırılmış itunes dan.

Birde aşağıdaki çocuk iphone dan çekiyor ve sol üste kendi videosunu koyuyor. Nasıl yapıldığını bilenler varmı acaba ?

HITMAN GO (iPhone Gameplay Video) - YouTube

Öncelikle bu işlemi normal yollarla yapamassın Apple öyle bir uygulamanın sunulmasına izin vermiyor. Ancak jailbreak yaparsan cihazına cydiada display recorder diye bir tweak var. 4.99 $ onu satın alıp yapabilirsin. Ben uzun süre kullandım

şuan öyle bir program yok.ekranı itunes tarzı bi programla bilgisayara aktarabiliyosun anca

Hocam o bahsettiginiz programin ismini biliyor musunuz ? Olmazsa o sekilde calisiriz :D genelde itunesda oyunlara para vermem ama video kayit edebilirsem oyunlar cikar cikmaz son oyunlari satin alip ozgun calismaya calisacagim :D

Öncelikle bu işlemi normal yollarla yapamassın Apple öyle bir uygulamanın sunulmasına izin vermiyor. Ancak jailbreak yaparsan cihazına cydiada display recorder diye bir tweak var. 4.99 $ onu satın alıp yapabilirsin. Ben uzun süre kullandım

Hocam dediginiz programi gordum duydumda kullanici olarak onerir misiniz ? Video kayit ederken donma yada ekran goruntusu net mi ? Ben bir tane indirmistim kayit ettimde video da cok hizli hareket ediyordu kayit ve tam anlasilmiyordu oyun

Android için varda iphone için kimse bilmiyormu şimdi ?

Scr Pro android İçin
Ama İphone İçin jailbreak Android İçin Root Yapmanız Lazım Şuandada Evasi0n güncellemedi Diye Biliyorum ama sürümğn 7.0 ise yapmana yardım ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri