İphone 5mı Alphamı ?

merhaba arkadaşlar note 3 vardı elimde 2 kez camı kırıldı kasko karşıladı fakat dün kaskonun tarihi bitti ve artık telefonuda değiştirmek istiyorum kırılcak illaki çünkü epey sakarım :p neyse eşimle aynı teli almaya karar verdik bütce aylık 400 tl verebilecek düzeyde alphamı alsak ? hafif bir telefon tek elle mesaj falan rahat yazılıyor 2gb ram var sanırım bide metal kasa cok güzel gitmiş çok hoş telefon cok hafif olması beni cezbetti ama android sıktı artık kaç yıldır :/ ilk defa iphone alcam çok hoşuma gidip özeniyorum yoksa ip5mi almalıyız 2 tane ? 6nın kasası hoşuma gitmedi şahsen 5in kasası daha güzel :D iki telefonda 1.800 civarında aynı para sizce hangisini almalıyım 10 ay taksitle :D aylık 400e denk geliyo toplam ikisi :D

Nexus 6 bulursan kaçırma hocam :D bulamazsan da beş al en akıcı o :S

ne var bu nexus da herkez 6 al diyo hayirdir :D

Androidi google üretiyor hocam nexus google 'a ait telefon serisidir her nexus cıkacağı zaman google bi şirkete şu şu özellikte bana cihaz üret der mesela 4 ve 5 lg ye 3 samsunga aittir.Neyse google bu üretilen telefon üzerinden bi de işletim sistemi yapar bi güzel bu sebeptendir ki Nexuslar hızlıdır çünkü googlenin göz bebeğidir :)

Samsung Candır, İphone Heyecandır :)
Not: Note 3 kullanıyorum, her iki seride güzel,

xperia z3'ün adı geçmemiş ilginç... Fiyatı 2000 liranın altına düştüğüanda bir z3 alma planım var.

bende note 3 un sarjindan memnunum 2 gun sarji bitmiyor ama iphonenin sarj sorunu varmis oyle duydum

Çok telefon kullanan biriysenız şarj cihazını yanında taşıcaksınız mecbur :D

rootlamistim androidi tum uygulamalari silmistim kullandigim duruyodu ondan 2 gun gidiyordu simdi rootlamasam 1 gun giderdi. ama iphonede boyle root falan yok demi :P

1 sene samsung kullandıkdan sonra iphone 5s aldım cidden çok bomba bir telefon. ben bu samsungu nasıl kullandım diye şaşırıyorum şuandada 6 plus kullanıyorum. pederin s4ünü elime aldığımda 5 dakikadan fazla elimde tutamıyorum çünkü gerçekten çok sıkıcı geliyor.iphone inanılmaz seri ve akıcı bir telefon. iphone kullanmadığın için iphone almakta kararsızsın. sanırım bu yeterli :)

1 sene samsung kullandıkdan sonra iphone 5s aldım cidden çok bomba bir telefon. ben bu samsungu nasıl kullandım diye şaşırıyorum şuandada 6 plus kullanıyorum. pederin s4ünü elime aldığımda 5 dakikadan fazla elimde tutamıyorum çünkü gerçekten çok sıkıcı geliyor.iphone inanılmaz seri ve akıcı bir telefon. iphone kullanmadığın için iphone almakta kararsızsın. sanırım bu yeterli :)

beni etkileyen en iyi cevap bu oldu :) bende yillarca samsung kullandim bakalim 5s alicaz hayirlisi olsun tesekkurler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri