iphone 5s taksidimi yaktı adsense

Olaya körlemesine girmişsin keşke ilk temel atsaydın senin içi daha kolay olurdu neyse bende Google Arama Trendleri şöyle yardımcı olayım buradan bakabilirsin google a sorup cevap almama gibi bir şansında yok arat arat bul gezin işte cinsen yaparsın bir şeyler :D

700 tl almıştım, 800 tl'de kesinleşmiş kazancım vardı. 2400 liralık macbook'un 1800 lirasını ben ödicektim. 1100 lirayı google'dan alana kadar ecel terleri dökmüştüm. :D

iphone'u alırken önce parayı biriktirdim sonra aldım, google'a güvenip taksite girmeyin valla.

cin değil artık şeytan olmadan yt çarpmayın :D
keseni sağlamlaştır hele bir geçsin eline para sonra git ne alıyorsan al 1 ay daha sabredemedin mi? yt sabır işi Sabır sabır sabır :D saçlar beyazladı artık :D

ya bu kadar gosteris budalasi olmayin , cebinde paran varsa alirsin iphone unu , heleki Turkiyedeki fiyatlarla bu telefonu almak isteyenleri anlayamiyorum , ya benim kafam biseye basmiyor , ya da sizin kafaniz cok calisiyor , gercekci olun biraz siz ne iseniz o sunuzdur. Cebinizdeki o telefon sasali iki resim cekip bos hava atmaktan baska bir ise yaramayacaktir.

Olaya körlemesine girmişsin keşke ilk temel atsaydın senin içi daha kolay olurdu neyse bende Google Arama Trendleri şöyle yardımcı olayım buradan bakabilirsin google a sorup cevap almama gibi bir şansında yok arat arat bul gezin işte cinsen yaparsın bir şeyler :D
teşekkürler hocam verdiğiniz linki incelemeye alacağım
700 tl almıştım, 800 tl'de kesinleşmiş kazancım vardı. 2400 liralık macbook'un 1800 lirasını ben ödicektim. 1100 lirayı google'dan alana kadar ecel terleri dökmüştüm. :D
iphone'u alırken önce parayı biriktirdim sonra aldım, google'a güvenip taksite girmeyin valla.
ehehe :D hocam 300 tl gitti benim ya valla çok koydu :D
cin değil artık şeytan olmadan yt çarpmayın :D
keseni sağlamlaştır hele bir geçsin eline para sonra git ne alıyorsan al 1 ay daha sabredemedin mi? yt sabır işi Sabır sabır sabır :D saçlar beyazladı artık :D
aynen öyle hocam sabır artık başladık bir yerden tekrar bakalım olacak mı bu defa
ya bu kadar gosteris budalasi olmayin , cebinde paran varsa alirsin iphone unu , heleki Turkiyedeki fiyatlarla bu telefonu almak isteyenleri anlayamiyorum , ya benim kafam biseye basmiyor , ya da sizin kafaniz cok calisiyor , gercekci olun biraz siz ne iseniz o sunuzdur. Cebinizdeki o telefon sasali iki resim cekip bos hava atmaktan baska bir ise yaramayacaktir.
bu tamamen kişiye kalmış bir şey benimkisi ihtiyaç halinde şuan lakin bilişim sektöründe olduğumdan dolayı lazım bana

helal olsun adsensedeki 180 tlye güvenip 5s taksidine girmek cesaret ister :D Ben banka hesabımdaki paraya güvenip alamıyorum :D :D

taksiti adsense değil sen yakmışsın youtube'a güvenerek youtube sadece hobi olarak uğraşacağın bir dal olmalıdır aksi taktirde yoluna çok taş koyar yenisin ona göre adım at 5s zorulu değil bence sırf gösteriş ..

Ben özgün kanalla çalışıyorum şu aralar.Az buçuk bir şeyler getiriyor.Sizde deneyin bence.

adsense bekler bekler en emin olduğun anda basar ban ı
acı çektirmeyi sever kendisi

kaç aydır bu iş içindeyim asla adsense ve youtube hiç güvenmedim ne olup ne olucagı belli degil

Arkadaşlar ayağınızı yorganınıza göre uzatın bence. Garantisi olmayan bir şey yani örneklerle şekillendirilmiş zaten. Ki kendi başıma da geldi. Yüklü bir ödeme beklerken %10 unu anca alabildim. Allahtan son anda işe başladıydım da kendimi kurtardım azda olsa. Şimdi çok şükür çalıştım borçları ödedim az bir meblağ kaldı. Kafam rahat şu anda. Fakat bel bağlasaydım youtubeye yandıydım.

Bu işi yaparken mutlaka garanti bir işiniz olsun. Buradan gelen parayı mümkünse harcamayın (borç harç olmadıkça). Biriktirin bir gün lazım olur bakarsınız dükkan açarsınız. Olmadı birikmiş yatırımınız olur.

Google'ı kandırmaya çalışmak aptallıktır. Bahsettiğimiz firmada dünyanın en zeki mühendisleri çalışıyor, sen bir şey düşünüp uygulamaya koymadan onlar senin düşündüğünü en az 10 kere düşünüp önlemini 40 kere almış oluyorlar. Gerçekçi olduğunuz zaman anlıyorsunuz ki Google'ı kandırmaya çalışmak gerçekten aptallıktır ve bu gerçeği algılamak için ne yazık ki belli bir yaşı geçmek gerekiyor.

senin zamanlarındayken parayı bitiktirip 4s'i peşin almıştım.Daha sonra insan hava bile atıyor iphoneu peşin aldım diye :D boşver taksiti falan

Siz, para verdiğiniz kişinin size kelek yapması karşısında ne yaparsınız? Size alengirli işler yapıp paranızı çarpmaya çalana ne yaparsınız? Gerçekci olalım, şu an google'nin kuralına göre oynamalıyız ki emeğinizin karşılığını alabilelim. Google kandırmaya çalışmak eninde sonunda patlayacak haliyle ne adsensen kalacak ne de o zamana kadar olan emeğin. Hele şu cin olmadan adam çarpmaya çalışanlara zaten Allah akıl fikir kırıntısı versin. :) Bir de google'ı çarpacan ?, ya google sana bir çarparsa :) Google' ın algoritmasını cartu curtunu çözenler bu işlerde uzman kişiler yani uğraşıp çok kafa patlatanlar ama yine de google' ye kafa tutmaya gelmez. Zaten emeğinin karşılığını veriyorsa sen de bu tarz alengirli işlere neden giresin?

Emeğinin karşılığının google eninde sonunda veriyor yeter ki illegal işlem yapmayalım. Bende özgüne yöneldim kafam rahat, tavsiye ederim.

Bir de sakın elinizde olmayan para üzerinden taksite girmeyin google felan çarpar bakarsın :)

bende 1 yıllık internet lig tv'si aldım 3 gün geç yatınca kredi kartında sıkıntı çıktı bu işe güvenilmez gerçekten önce biriktirip sonra almak lazım :D

Hocam Yt'a güvenip taksite girilir mi gözünü seviyim ya Adsense adama KISACA ''Sağ gösterir Sol vurur''
Ben babama bile güvenip takside girmem anca o girer benim adıma :D Nakitim varsa alırım yoksa beklerim acele işe şeytan çomak sokar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri