Iphone 6 16 GB Space Grey Satılık

Katip

Kayıtlı Üye
Iphone 6 16 GB Space Grey 2.400 TL
Garantiden değişmiş sıfır full kutulu.. Ürün henüz 5.ayında garantide değişti yani 19 ay garantisi devam etmektedir. Yurt içi cihazı..
Cihazın yenisi henüz gelmedi 3-5 güne kadar gelecek bilginize..

Satış nedeni ticaret amaçlı değildir arkadaşlar başka bir nedenden dolayıdır kimsenin de güvenden yana sıkıntısı olmasın biliyorsunuz zaten beni..

edit: Samsun Piazza Pupadan değişimi beklenmektedir

edit2: bende iphone 6 16 gb satın alacağım bazı arkadaşlar biliyor bu cihaz başka bir arkadaşa ait onun için konuyu açtım iphone ile ilgim olduğunu bildiği için benden yardım istedi.

Son düzenleme:
5 ay kullaanılmış telefonu nasıl değiştiriyorlar onu anlamadım abi

Gürkan hocam aylardir iphone 6 alicam diyordun almışsin satiyosun şimdi de. kesinlikle laf carpitmak icin sormuyorum hocam biliyosun zaten senle paslasmistik bu konuda. bende iphone 6 düşünüyordum satma sebebini paylaşabilir misin . hayırlı işler :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fiyat çok iyi iphone 6 arayan adam kaçırmasın

Gürkan hocam aylardir iphone 6 alicam diyordun almışsin satiyosun şimdi de. kesinlikle laf carpitmak icin sormuyorum hocam biliyosun zaten senle paslasmistik bu konuda. bende iphone 6 düşünüyordum satma sebebini paylaşabilir misin . hayırlı işler :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben alacam zaten bu benim değil :D

Lg g2 ile takas dusunurmusun hocam

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazı şartlar oluyor ya arızadan vs dolayı apple değiştiriyor sıfır ürün gönderiyor.. Gelecek olan da sıfır cihaz işte :)

Kuzende iphone 5s vardı jarj sorunu vardı yarım saatte bitiyodu garantiye yolladık adamlar tamir etmeden gönderdiler kullanıcı hatası sebebiyle..

Benimkinde bi ölü piksel var değişim yaparlar mı ?

başka kaynaktan alıntı hocam

Yazma tarihi: 06 April 2014 - 18:06
Yeni Kanuna Gore Benim Kuzenimin Başına Geldi 4 Tane Ölüpixelde Degişim Oluyor Diye Birsey Cıkartmıstılar Ama Ekran Degişimi Yaparlar.. Boyle Sacma Sapan Birseyler Vardi Cihaz 1 ay Dolmadıysa Degişim Talep Hakkınız Var Ama..

bende de iPhone 6 var türkiyede ilk satışa çıktığında aldım telefonun ön kamerasında ay'a benzer bi kayma var ekrana bastırdığında çıt çıt diye ses geliyor bi de titresime aldığımda bazen kendi kendine titreşimi iptal ediyor o tuşta da bi sıkıntı var gibi acaba benimkini de değiştirirler mi yollasam?

Hocam bunun garantisi heryerde geçiyormu ben alırsam bir sıkıntı olunca İstanbulda apple'a götürsem oluyormu?

Hocam bunun garantisi heryerde geçiyormu ben alırsam bir sıkıntı olunca İstanbulda apple'a götürsem oluyormu?

yurtiçi kayıtlı hocam yani yurtdışı cihazı değil gerçi yurtdışı cihazı da olsa tüm dünya da geçiyor da yani herhangi bir ilde tabiki tüm apple bayilerine verebiliyorsun

Ben bi türlü boş bulamadım.randevu belli bi saati var mı ? Açıldığı tarih fln ?

Hocam maalesef öyle bendeki 5s de bir ara bir sorun vardı. Götürmek için randevu aradım 2 hafta appleı aradım saat 12 de bakın ozaman boşalır yer diye yine bulamayınca yetkili servise vermek zorunda kaldım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri