KimLanBunLaR
Yasaklanmış
Hafta sonu telefon alacam da kararsızlık başıma bela ne alsam karar veremiyorum note 4 de çok büyük geldi gözüme tavsiyelerinizi dinlemekten zevk duyarım 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
z2 vardı düştü kırıldı perte ayırdılar zaten sevememiştim telefonu s 3 ü vardı ondan öncede sımdı emanet bi telefon varbende telefon alacagımeski telefonun modeli nedir
valla üstad internet e falan girecem şarjıda iyi gitsin istiyorum gönlünüzden geçeni önerin ya ben incelerimNe için kullanacaksın telefonu ona göre önerelım
Hafta sonu telefon alacam da kararsızlık başıma bela ne alsam karar veremiyorum note 4 de çok büyük geldi gözüme tavsiyelerinizi dinlemekten zevk duyarım![]()
iphone hiç kullanmadım ama en cazip gelen şuanda iphone gibiEğer iphone 5s felan kullanmıyorsan İphone 6'ya geçmeni tavsiye edebilirim. Ben 2 aydır kullanıyorum. İOS sonuçta, yarı yolda bırakmaz![]()
iphone hiç kullanmadım ama en cazip gelen şuanda iphone gibi
üstad aslında g3 de var aklımda biliyomusunlg g2 iphone 6nın yapabildiği her şeyi yapıyor ve kendimden biliyorum şarjı iphone 6 dan uzun dayanıyor (int açık 2 gün)
g2 1000tl
iphone 6 2300tl
lg g2 iphone 6nın yapabildiği her şeyi yapıyor ve kendimden biliyorum şarjı iphone 6 dan uzun dayanıyor (int açık 2 gün)
g2 1000tl
iphone 6 2300tl
herkezin düşüncesi şu şekilde " aa bu pahalı kesin bu çok iyidir. " çok yanlış bir zihniyet
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.