İphone 6 Alıyımmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KimLanBunLaR

Yasaklanmış
Hafta sonu telefon alacam da kararsızlık başıma bela ne alsam karar veremiyorum note 4 de çok büyük geldi gözüme tavsiyelerinizi dinlemekten zevk duyarım :)

Ne için kullanacaksın telefonu ona göre önerelım

bende telefon alacagım :) eski telefonun modeli nedir
z2 vardı düştü kırıldı perte ayırdılar zaten sevememiştim telefonu s 3 ü vardı ondan öncede sımdı emanet bi telefon var

---------- Spam Engelliyici 20:10 ---------- Önceki Mesaj 20:10 ----------

Ne için kullanacaksın telefonu ona göre önerelım
valla üstad internet e falan girecem şarjıda iyi gitsin istiyorum gönlünüzden geçeni önerin ya ben incelerim :D

Eğer iphone 5s felan kullanmıyorsan İphone 6'ya geçmeni tavsiye edebilirim. Ben 2 aydır kullanıyorum. İOS sonuçta, yarı yolda bırakmaz :)

Böyle pahalı fiyatlara telefon alınmasını mantıklı bulmuyorum açıkçası..

Discovery kullanıyorum, şimdi benim telefonun yapamadığını yapan bir telefon mu var?

Ha telefondan beklentiniz oyun oynamak falansa eyv..
Ya da işadamı iseniz prestij, etiket amaçlı kullanıyorsanız yine eyv..

Ama benim gibi sade bir kullanıcı iseniz bu kadar para dökmeye gerek yok telefon için...

lg g2 iphone 6nın yapabildiği her şeyi yapıyor ve kendimden biliyorum şarjı iphone 6 dan uzun dayanıyor (int açık 2 gün)

g2 1000tl
iphone 6 2300tl

herkezin düşüncesi şu şekilde " aa bu pahalı kesin bu çok iyidir. " çok yanlış bir zihniyet

ucuzlamışken g2 alın derim. yakında lollipop güncellemesi gelecek g3 arayüzüyle birlikte. bununla beraber pili 2 günü çıkaran ender telefonlardan biri. boyut olarakta çok ideal.

Yok kardeşim gerek yok bendeki 4s ile idare ediyorum ben ama düşünmen yeter :) fazla param var harcamak istiyorum diyorsan al ama ben olsam almazdım

lg g2 iphone 6nın yapabildiği her şeyi yapıyor ve kendimden biliyorum şarjı iphone 6 dan uzun dayanıyor (int açık 2 gün)

g2 1000tl
iphone 6 2300tl

1- G2 bana göre iyi bir telefon değil.
arkadaşımda var sıfır aldı benim de iPhone 6 var kamera testlerinde falan benimki çok daha başarılı, gece video çokmesi sanki çin malı bir telefon gibi gerisini sen düşün ;)

2- iPhone 6 2349 TL

ilk alanlardanım gece 12.30 da cigazı aldım ve çok memnunum şarj konusuna gelirsek G2 le pek farkı yok , iPhone 6 'ın şarjı bence gayet yeterli , beni 1 gün rahat götürüyor.
bu arada plus'la 6 nın arasında optik video sabitleme olayı var deniyordu iPhone 6 da da aynısı var , hareketli videolar çekerken çok başarılı.

KESİNLİKLE İPHONE 6 YI ÖNERİRİM, PİŞMAN OLMAYACAĞIN TEK TELEFON.

herkezin düşüncesi şu şekilde " aa bu pahalı kesin bu çok iyidir. " çok yanlış bir zihniyet

alında oyle değil işte şimdi sen git bi g3 veya samsung al 2-3 ay sonra bak bakalım o telefonun ederi ne kadar. ama iphone aldığında yine belli bi fiyata elden çıkarabiliyorsun. bunları iyi düşünmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri