İphone 6 Alıyımmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
500 600 TL ye alın telefon

internete girersin
fotoğraf çekersin
mesaj atarsın
oyun oynarsın
arama yaparsın

şimdi bi telefona o kadar para vermek kusura bakmayın ama kerizlik zaten alt modeller aynı şeyi görüyor ha ben çok üst düzey oyunlar oynayacam diyorsanız oynayın zaten oynanacak oyunlar belli onlarda yüksek bir şey istemiyor zaten ama genede siz bilirsiniz. Ben o civarda paraya sistem toplamaya çekiniyorum çekinme amacımda gerçekten ihtiyacım var mı onu düşünüyorum.
gereksiz buluyorum dersin hak veririm kerizlik dersen terbiyesizlik yaparsın!

al 800 liraya bi bilgisayar niye 3000 liraya pc toplama konusunda düşünüp çekiniyosun ki senin tabirinle keriz misin sen? o da internete girer o da film izlettirir.

kullandığınız kelimelere dikkat edin. parası senin cebinden çıkmayan bir şey için laf söyleme hakkın yok hele ki terbiyesizlik yapmaya hiç hakkın yok.

4 yıldır mobil cihazda, 1 yıldır da bilgisayar olarak apple ürünü kullanmaktayım. inanır mısın bilmem de daha hiç çökme sorunu yaşamadım. macbook'uma bir kere virüs bulaştı onda da os x + windows'u birlikte kullanıyordum. o virüste windows üzerinden tarayıcıya bulaşıp, os x'e geçti.

insanlar memnun ki kullanıyor.

htc m8 al kullanıyorum 3 kere yüksek yerden düşürdüm tık yok :) htc m8 al

Kesinlikle LG G2 vaya daha üst birşey düşünürüm diyorsan G3 ...
(Tabi gün içerisinde şarj sıkıntın ve şarj takıntın varsa)

LG den şaşma derim , o kadar telefon kullandım ,şarjı bunun kadar gideni görmedim daha :)

LG G2 kullanıyorum bu arada ...

6s bekliyorum ben şu yamulan kasayı bi düzeltsinler :D

lg g2 iphone 6nın yapabildiği her şeyi yapıyor ve kendimden biliyorum şarjı iphone 6 dan uzun dayanıyor (int açık 2 gün)

g2 1000tl
iphone 6 2300tl

hocam şimdi doğru diyonuz bende G2 Kullanıcısıym fakat aynı kalite aynı orjinallik vermiyor android kötü ya artık bozdu günümüzdeki tüm telefon markaları android kullanıyor İOS Biraz daha konforlu farklı iphone 6 yı eline aldın mı insana huzur geliyor :D

Dostum son yorumu yapayım ve kilitleyeyim :)
Sen beni dinle İphone 6 al 2 3 aydır kullanıyorum çok memnunum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri