İphone 6 Cihaz Değişimi

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

WaDa

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar iphone 6 cihazımı yurtdışından ıraktan getirdim 8 aydır kullanıyorum ancak 20 gün falan oldu cebimde üstüne oturmuşum yamulmuş biraz ara sıra renkli renkli çizgiler geliyor telefona erişemiyorum biraz uğraşıp yamultmaya çalıştığımda eski haline dönüyor ve büyük bi darbe yedi türkiyedeki servise gönderdim cihaz değişimi yapabileceklerini ancak 1300 TL istediklerini söylediler türkiye çıkışlı cihaz vereceklermiş sizce napmalıyım cihazı 2 bin tl ye almıştım 1300 tl vererek yaptırsam 3300 Tl ye patlamış olur napacagımı bilemiyorum yardımcı olun lütfen.

Haci irakta olsan 300-400 isterler gene cihaz degisimii yaparlar. Eger ucuza bilet varsa git değiştir gel. Eger yoksa burdan değiştir. Yamulan telefon ayar tutmaz. Degismesi sart

bu haliyle kullanıma engel değilse kullan

ama çokta sorun varsa bu haliyle netten satsan bile anca 2. el bi ip6 alırsın

bence 1300 tl verip tr garantılı tr cihazı almak iyidir

bu haliyle kullanıma engel değilse kullan

ama çokta sorun varsa bu haliyle netten satsan bile anca 2. el bi ip6 alırsın

bence 1300 tl verip tr garantılı tr cihazı almak iyidir

bende öyle düşündüm bilemiyorum napacagımı gerçi pasaport falan var da ıraka gitmek istemiyorum malum hayat kötü bu taraflarda

bende öyle düşündüm bilemiyorum napacagımı gerçi pasaport falan var da ıraka gitmek istemiyorum malum hayat kötü bu taraflarda

Hocam irakta tanıdık varsa önce o apple a sorsun. Kac tl ister. Atıyorum 200 istediler. Ucak bileti de git gel 500 tl ise hemen sabah git aksam gel en kötü 1 gün yatarsin. Eger 100-200 tl lik.bi fark olursa hiç yorma kendini

Hocam irakta tanıdık varsa önce o apple a sorsun. Kac tl ister. Atıyorum 200 istediler. Ucak bileti de git gel 500 tl ise hemen sabah git aksam gel en kötü 1 gün yatarsin. Eger 100-200 tl lik.bi fark olursa hiç yorma kendini

hocam walla hiç sanmıyorum olacagını tanıdık var olmasına varda tr çıkışlı bi cihaz alsam daha iyi olur diye düşündüm de 1300 tl vermek aptallık gibi geldi ondan konu açıp sorayım dedim ama eğer orjinal tr göndereceklerse en azından kaçak ibaresi kullanılmaz satıldıgında yine iyi paraya gider diye düşündüm

bu haliyle satsam 1000 tl etmez bence kim alıcak alsa napacak kaç telefoncuya gittim ekran gitmiş dediler sonunda biri yamulmuş dedi yoksa ekranıda değiştirecektim boşuna

hocam walla hiç sanmıyorum olacagını tanıdık var olmasına varda tr çıkışlı bi cihaz alsam daha iyi olur diye düşündüm de 1300 tl vermek aptallık gibi geldi ondan konu açıp sorayım dedim ama eğer orjinal tr göndereceklerse en azından kaçak ibaresi kullanılmaz satıldıgında yine iyi paraya gider diye düşündüm

bu haliyle satsam 1000 tl etmez bence kim alıcak alsa napacak kaç telefoncuya gittim ekran gitmiş dediler sonunda biri yamulmuş dedi yoksa ekranıda değiştirecektim boşuna

Hocam değiştirirken illa iphone 6 almak zorunda değilsin. Iphone 6s de alabilirsin. Fiyatını sor ona göre 6s al

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri