Arkadaşım Çin'e Gidicekte Çindeki iphone Fiyatlarını Bir Türlü Bulamadım Aranızda Ordaki Fiyatları Bılen Varmı Ona Göre arkadasıma Para Vericem Varmı Bilen eden ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeşim ben kesin olarak bilmiyorumda giden bir tanıdığın söylediğine göre çinde öyle sandığınız gibi ucuzluk falan yok yine ordan getirmeye kalksan maksimum 500-600 lira kara geçersin fakat garanti olmaz pasaport işleriyle uğraşırsın değmez
Bence 500-600 lira için bunu yapma. Zaten iPhone'un pahalı olmasının en büyük sebeplerinden biri de servisi. Burada en ufak bir sıkıntı yaşasan o telefonla, hiçbir şey yapamazsın. Benden tavsiye yine de sen bilirsin.
Çok Sağolun arkadaslar GetirtmiyorumBen cok daha Farklı Düşünmüştüm
![]()
Ben burdan (Fransa) aldim,bugun geldi hatta iphone6 ,1900Tl ye gelmis oldu bana.Turkiyede sanirim 2.200 filan.
Anca kendine al zaten
Vay Koray'im yuzunu goren cennetlik.Bekle temmuz 5-6 ordayim.Varsa istedigin bisey getiriyim ayipsin.
Ben burdan (Fransa) aldim,bugun geldi hatta iphone6 ,1900Tl ye gelmis oldu bana.Turkiyede sanirim 2.200 filan.
Hmm ben 2.200 vs saniyordum demekki daha pahaliymis.
Vay Koray'im yuzunu goren cennetlik.Bekle temmuz 5-6 ordayim.Varsa istedigin bisey getiriyim ayipsin.
Yok reyiz sen gel yeter.Gelmeden konuşalım ararım seni.(Konu sahibi kusura bakmasın biraz p*ç ettik konuyu.)
Babama aldim zaten artis..imzasına, Tek yiyen tek ölür yazar. gidip kendine iphone 6 alır![]()
Sana alaman cigolatasi getirecem.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.