Sana alaman cigolatasi getirecem.![]()
Abi işi gücü bırakıp senin mesajlarını okuyorum ya. cok gülüyorum sayende. allah razı olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana alaman cigolatasi getirecem.![]()
Bende isi gucu biraktim valla ne kanal yaptigim var nede bska birsey.Can SIKINTISINDAN yaziyom bisiler.Kusurumuz oluyorsa affola arkadaslar.Abi işi gücü bırakıp senin mesajlarını okuyorum ya. cok gülüyorum sayende. allah razı olsun![]()
Bende isi gucu biraktim valla ne kanal yaptigim var nede bska birsey.Can SIKINTISINDAN yaziyom bisiler.Kusurumuz oluyorsa affola arkadaslar.
Bana herseyi deyin ama skypde demeyin.Hocam sizin skype yok mu ?
Bu neyine yetmiyo artis.Bide bunlardan alma diye en kaliteli cikolatalari koymus utanmadan.
Aha bu en kalitelisi iste neyien yetmiyor
![]()
---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:36 ----------
Bana herseyi deyin ama skypde demeyin.Ama ciddiyim neden dersen bazen skype istiyorlar veriyorum ama islerimden verdikleri selama biel donus yapamiyorum yanlis anlasiliyorum ayrica benimde gucume gidiyor sindiremiyom cevap vermeyince beni kendini begenmis sanarlar,beni takmiyo diye dusunurler arkadaslar diye utanip utanip duruyom.Bu yuzden inan forum filan skypden iyi benimle iletisim icin.
Aha bak iste aynen dedigim gibi,siz oyle dusunmesenizde ben icimden onu dusunuyorum,kesin bunu diyecek,dusunecek diye agirlik cokuyor ustume ama inan 1 hafta 10 gun girmeyipde bi girdigimde pm ustune pm geldiginde inan bakasim dahi gelmiyor tanidik bildik acillik bisey olmadigi surece.Sende oyle bi ana deg gelmissindir kesin Kusurabakma.Anladım hocam size 1 kere pm atmıstım cevap vermemiştiniz bidaha da üstülemedim bende.Tipimizi begenmemiş demekki dedim içimden geçtim
![]()
Arkadaşım Çin'e Gidicekte Çindeki iphone Fiyatlarını Bir Türlü Bulamadım Aranızda Ordaki Fiyatları Bılen Varmı Ona Göre arkadasıma Para Vericem Varmı Bilen eden ?
Hocam Servisi Boşver Fiyat De Bana![]()
Arkadaşım Çin'e Gidicekte Çindeki iphone Fiyatlarını Bir Türlü Bulamadım Aranızda Ordaki Fiyatları Bılen Varmı Ona Göre arkadasıma Para Vericem Varmı Bilen eden ?
Servisi boşver mi telefonun anasını ağlattım ezikler vs vardı 5s te servise vermedim değiştirmezler vs diye düşün gidip 6plus aldım ablama verdim git servise ver yaparlarsa senin olsun diye 2 hafta sürmedi telefonun sıfırını çoktan yollamışlardı..ilk başta 6plus aldığıma bile pişman olmuştum boşuna para verdim diye ama sonradan anladım ki bu 6plus bambaşka bir şeymiş süper ikili olduk![]()
hocam ne için servise yolladınızda yenisi geldi merak ettim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.