Iphone 6 Suya Düşmesi

gsarena7

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Babam iphone6'yı bahçede düşürmüş. Üstüne fıskiyeler açılınca telefon su almış. Eline aldığında çalışıyormuş silkeledikten sonra kapanmış. Saç kurutma makinesi ile kuruttuk, üstüne pirincin içinde 24 saat beklettik ancak açılmadı.

Cihazı Akasya AVM'deki Apple store'dan almıştık. Garanti devam ediyor. Kasko vs yok. Şimdi ne yapmamız gerekiyor başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?

Böyle durumlarda pirinç içine gömmeniz yeterli kurutma makinesi yanlış olmuş

Yapılabilecek her şeyi yapmışsınız gibi görünüyor. Artık ilk önlemlerin zamanı zaten geçmiş. Su teması olduğu için garanti dışı kalır, sanırım 900 lira gibi bir fiyat biçip düzeltebileceklerini ya da yeni telefon vereceklerini söyleyeceklerdir. Tek yapmanız gereken randevu alıp gitmek ve telefon açılmıyor diyerek vermek.

Teknik kısmı bilmem ama babalar gününde babana su geçirmez kılıf alabilirsin ...

Sıvı teması cihazı garanti dışı bırakacaktır, 1000 lira civarı bir ücrete telefonun yenisini alabiliyorsunuz. Onun haricinde sıvı teması cihazın tamiride sor ve randımansız olur. 48 Saat daha cihazı pirinç içinde tutun kesinlikle hava almayacak bir şekilde.

Eğer yine açılmazsa 1000 lira civarına apple store'dan yenisini alabilirsiniz.

Geçmiş olsun sırf bu tarz durumlar için iphone 6 almaktan vazgeçmiştim. Sony de öyle bir sorun yok su geçirmiyor çok şükür video bile çekiyorsun suyun içinde..

1000 lira cebimizden çıkacak her halükarda öyle mi :( Nazilli'den İstanbul'a bu aralar gitmesi pek mümkün değil babamın, posta vs bu tarz işlemlerle halledilebiliyor mu acaba?

geçen benim hanımında lg g2 sini suya düşdü çalışmadı. 2 gün pirinçte durdu sonra işyerinde bir arkadaş içini açıp yaptı . şuan çalışıyor ama oksitlenme durumları var. o durumda yalan oluyor. bence bin liraya sıfırlama durumun varsa o yolu dene.

Hocam benim tavsiye cihazı ıyı kurut sonra apple store gonder, garanti süresi olduğu içinde yenisi göndersinler.

Arıza olarakta cihazın açılmadığı söyle olsun bitsin.iphone en güzel yani garantiye gittiğinde otomatik olarak yeni telefon degişim yapıyorlar için rahat olsun sıfır telefon gelir :)

Hocam benim tavsiye cihazı ıyı kurut sonra apple store gonder, garanti süresi olduğu içinde yenisi göndersinler.

Arıza olarakta cihazın açılmadığı söyle olsun bitsin.iphone en güzel yani garantiye gittiğinde otomatik olarak yeni telefon degişim yapıyorlar için rahat olsun sıfır telefon gelir :)

aynen bu arkadasın dedigini yap. telefon açılmıyor diye garantiye gönder.

Anlamazlarsa öyle yapayım hocam da sonra yalan beyan vs gibi bir şey deyip 1000 liraya yenisini de vermiyoruz demesinler :)

Anlamazlarsa öyle yapayım hocam da sonra yalan beyan vs gibi bir şey deyip 1000 liraya yenisini de vermiyoruz demesinler :)

yokla demezler emin ol gönlün rahat olsun kalitesinden ödün verecek firma değil :) samsung vb ürün olsa o zaman kara kara düşün derdim

saç kurutma makinesini kullanamayaydın kurtarabilirdin geçmiş olsun :D

[MENTION=22480]gsarena7[/MENTION], telefonlarda sıvı temasının anlaşılmasını sağlayan etiket bulunur, cihazın sıvı temaslı olduğunu muhakkak anlayacaklardır hocam.

iphone 6 suya karşı dayanıklı olarak biliyordum. hangi telefonla karıştırdım acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri