Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=22480]gsarena7[/MENTION], telefonlarda sıvı temasının anlaşılmasını sağlayan etiket bulunur, cihazın sıvı temaslı olduğunu muhakkak anlayacaklardır hocam.
iphone 6 suya karşı dayanıklı olarak biliyordum. hangi telefonla karıştırdım acaba
Geçmiş olsun. Saç kurutma makinesi ile kurutmak yerine direk pirince gömseydiniz keşke hocam. Arkadaşın önerdiği gibi iyice kuruttuktan sonra garantiye açılmıyor diye gönderirseniz değişim olabilir..
Telefonu şarj ettik, şu an tıkır tıkır çalışıyor çok şükürPirinç işe yaradı galiba
Merak ettiğim nokta bundan sonra sıkıntı çıkarma durumu olabilir mi şu an sıkıntısız çalışıyor çünkü.
bende bir nokia modelinde yaşamıştım bu durumu.
komple su dolu kazanın içine düştü telefon. pirinç içinde bıraktım 1-2 gün.
sonra kullandım. bir süre sonra bazı tuşlar basmamaya başladı. çünkü su görmesi yeterli oksitlenmenin başlaması için. sonra bir telefoncuya verdim, özel bir solüsyonla temizliyorlar çiplerini. ve hala sağlam çalışıyor telefon, ancak yeni nesil telefonlarda nasıl olur bilemiyorum. ömrünü kısaltacağı kesin tabi.
dostum ben kaynar makarnanın içine düşürmüştüm tam kaynıyordu düştü kurtlar vadisi açıktı kazanı tezgaha çevirdim makarnaların içinde polat hala sıkıyorduses geliyodu hemen kapattım deliklerini ağızımla emerek sularını çektim kulak temizleyicisiyle deliklerini sildim.1 hafta pirinçte kaldı sonra açıldı ses gitmeme sorunu oldu garantiye yolladım cihazın yenisi geldi.senin hatan saç kurutma makinesi olmuş o tür durumlarda kapatıp hemen kurutup bi bezle pirince atıcaksın inşallah cihazın değişimini yaparlar geçmiş olsun hocam
Hayir onuda soylim garantiye yollamaya karar verince tekrar pirinc operasyonu yaptim ama 1-2 ay ole kullandim su kalmamistir zaten ben ses gitmiyor dedim suyu karistirmadim yenisi geldi teleservicestenHocam garantiye yolladığınızda telefonun suya düştüğünü belirttiniz mi?
bu saç kurutma makinasıyla kurutma fikrini kim atmış ortaya bilmiyorum1hafta kadar pirinçte tut hocam ve garantiye yolla ama suyla ilgili bir arıza söyleme cihazım açılmıyor de aniden gitti gibi felan onlar apple özellikle uğraşmayıp yenisini veriyorlar eski cihazıda firmaya iade ediyorlar.
yani applea öyle bir yollamalısınki cihazın su geçirmiş oldugunu anlamamaları lazım uzun süre pirinç içinde dursun 1hafta kadar.
Hocam telefon açıldı şu an çalışıyor sıkıntı yok ancak oksitlenme vs gibi bir sorun olmaması için şey yapıyorum hani garantiye yollasam telefon bozuk diye şu an öyle bir şey yok çalışıyor![]()
su girip girmediğini bandrol var içinde çoğu telefonda vardır artık hele iphone yani yalan söyleme direk söyle oksitlenme dediğiniz gibi ilerde sıkıntı çıkarır olursa saatim böyle bozulmuştu aman saatle bir değil yani![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.