iPhone 6 Titreşim Sorunu ve TeknoGaranti

bilenyok

Kayıtlı Üye
Beyler 2 hafta önce iphone 6 almıştım. Aldım alalı 4-5 kere yere düşürdüm. Her tarafı ezik dolu.

Biraz önce birşey farkettim,

1) Telefonu sallayınca ses geliyor.
2) Titreşimdeyken titreşim moturunun sesi dışında farklı bir ses geliyor, rahatsız edici. Zıngır zıngır birşey sallanıyor gibi.

Şimdi merak ettiğim kısımlar,

iphone 6'sı olan birisi bakabilir mi aynı şeyler var mı? Bu sallayınca ses gelmesi ve titreşimde motor sesi dışında başka bir sesin daha çıkma sorunu?

- En önemli kısım ise şu teknosadan yaptırdığım kasko ile ilgili.

Şimdi balkondan atsam götürsem değiştirtsem, yenisi kaç günde veriliyor? ve kasko iptal mi olmuş oluyor yoksa 1 yıl içerisinde yine değiştirebiliyor muyum?

Beyler 2 hafta önce iphone 6 almıştım. Aldım alalı 4-5 kere yere düşürdüm. Her tarafı ezik dolu.

Biraz önce birşey farkettim,

1) Telefonu sallayınca ses geliyor.
2) Titreşimdeyken titreşim moturunun sesi dışında farklı bir ses geliyor, rahatsız edici. Zıngır zıngır birşey sallanıyor gibi.

Şimdi merak ettiğim kısımlar,

iphone 6'sı olan birisi bakabilir mi aynı şeyler var mı? Bu sallayınca ses gelmesi ve titreşimde motor sesi dışında başka bir sesin daha çıkma sorunu?

- En önemli kısım ise şu teknosadan yaptırdığım kasko ile ilgili.

Şimdi balkondan atsam götürsem değiştirtsem, yenisi kaç günde veriliyor? ve kasko iptal mi olmuş oluyor yoksa 1 yıl içerisinde yine değiştirebiliyor muyum?

benim bildiğim balkondan at götür değişim yapıyorlar ben öyle biliyorum :D

Yani açık konuşmak gerekirse ben garanti veren firma olsaydım kabul etmezdim. Çünkü sürekli yere düşürmüşsün zaten adamlar anlar düşürdüğünü çünkü kullanıcı hatalı bir sorun donanımsal bir sorun yok telefonu aldığında bildiğim kadarıyla sonradan oluşmuş. Ama yinede belli olmaz sen yine de yolla belki değiştirirler ama her ihtimali de düşün

benim bildiğim balkondan at götür değişim yapıyorlar ben öyle biliyorum :D

Yani açık konuşmak gerekirse ben garanti veren firma olsaydım kabul etmezdim. Çünkü sürekli yere düşürmüşsün zaten adamlar anlar düşürdüğünü çünkü kullanıcı hatalı bir sorun donanımsal bir sorun yok telefonu aldığında bildiğim kadarıyla sonradan oluşmuş. Ama yinede belli olmaz sen yine de yolla belki değiştirirler ama her ihtimali de düşün

Yok hocam bu kasko olayı farklı. Kırılma, sıvı teması, çalınma durumlarında yenisini veriyorlar. 1 yılllık iphone 6 kasko bedeli 380 TL teknosa'da, normal garantisi zaten ücretsiz apple'ın.

Teknosa'daki görevli de aynı şeyi dedi, tamirle düzelecek bir sıkıntısı olduğunda duvara fırlat parçala öyle getir ki yenisini versinler diye.

Benim kafama takılan kısım,

1- Kaç günde yenisini verirler? 2 ay bekletmesinler şimdi..
2- Bir kere yeniledikten sonra kasko yanıyor mu yoksa 1 yılın bitimine yakınken yine kırıp yine yenileyebilir miyim mesela?

KAsko adı üstün de gün de bozsan götürsen teli yapmak zorundalar sıkıntı yapma maksimum 15 gün de hallederler

Yok hocam bu kasko olayı farklı. Kırılma, sıvı teması, çalınma durumlarında yenisini veriyorlar. 1 yılllık iphone 6 kasko bedeli 380 TL teknosa'da, normal garantisi zaten ücretsiz apple'ın.

Teknosa'daki görevli de aynı şeyi dedi, tamirle düzelecek bir sıkıntısı olduğunda duvara fırlat parçala öyle getir ki yenisini versinler diye.

Benim kafama takılan kısım,

1- Kaç günde yenisini verirler? 2 ay bekletmesinler şimdi..
2- Bir kere yeniledikten sonra kasko yanıyor mu yoksa 1 yılın bitimine yakınken yine kırıp yine yenileyebilir miyim mesela?

yıl bitimine az kala kır yenile :D

Ek para ile kasko yaptiysan teknosada telefonu degistirmiyolar icindeki hatali parcayi onariyorlar samsung note 3 almistim zamaninda 2 kere cam kirildi kisisel hata, ve sagolsunlar degisimi gerceklestirdiler camin. 1 ay icerisinde geliyor telefon

Poliçede geçerli teminatlara göredir kasko. Büyük ihtimal telefon fiyatı kadar teminat verirler tabi değişebilirde bu yaptırdığınız yere göre. Şimdi senin telefonunda 300 liralık masraf varsa eğer telefonun 2000 tl dersek senin 1700 lük masraf çıktığı taktirde karşılamakla yükümlüdürler tabi bu 1 sene içinde. Eğer sen telefonu değiştirirsen yeniden kasko yaptırman gerekecek :))

Ek para ile kasko yaptiysan teknosada telefonu degistirmiyolar icindeki hatali parcayi onariyorlar samsung note 3 almistim zamaninda 2 kere cam kirildi kisisel hata, ve sagolsunlar degisimi gerceklestirdiler camin. 1 ay icerisinde geliyor telefon

1 ay makul süreymiş hocam, saol.

1 ay makul süreymiş hocam, saol.

Yanina telefonun kutusu ve kaskonun belgelerini al git telefonu kutuya koyup yolluyorlar istanbula 2 3 hafta icinde geri geliyor sana verdikleri fotokobi ile telefonu geri aliyorsun eger hasar epey fazla ise mesela 500 600liralik bir hasar telefonun ucretinden kesip sana cek veriyorlar ip6 icin 1.5k falan verirler onuda sadece teknosada bir urun ile harcayabiliyorsun zaman kaybetmeden git teknosaya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri