iPhone 6'ım bükülmüş

cesur

Kayıtlı Üye
Merhaba bugun farkettim ki iPhone 6ım bükülmüş zaten iPhoneun 6 ve 6pluslarda bu sıkıntı varmış ve galiba değiştiriyorlarmış başına gelen var mı? Ne yapmalıyım?

Merhaba bugun farkettim ki iPhone 6ım bükülmüş zaten iPhoneun 6 ve 6pluslarda bu sıkıntı varmış ve galiba değiştiriyorlarmış başına gelen var mı? Ne yapmalıyım?

Iphone 6'ların kronik sorunu hocam maalesef.. Garanti kapsamında değiştirirler sanırım ama iphone kullanıcısı olmadığım için bu konuda kesin konuşamıyorum.

Iphone 6'ların kronik sorunu hocam maalesef.. Garanti kapsamında değiştirirler sanırım ama iphone kullanıcısı olmadığım için bu konuda kesin konuşamıyorum.

Anladım hocam garantisi var ama sanırım AppStore'da değişim yapıyorlarmış ancak İstanbul'da yaşamıyorum

plus kullanıyorum ben hiç öyle bükülecek gibi gelmiyor gerçi kılıfta kullanıyorum ben ne olur ne olmaz diye. Servise götürün sizin bilerek bükmediğiniz vs zaten anlaşılır değiştirirler diye düşünüyorum. Genpa ya götürmeniz gerek sanırım varsa tabi çanakkalede benim eski 5s telefonu o şekilde değiştirmişlerdi sıfırıyla kapandı bir daha açılmadı telefon 1-2 haftaya değiştiriyorlar

Son düzenleme:
plus kullanıyorum ben hiç öyle bükülecek gibi gelmiyor gerçi kılıfta kullanıyorum ben ne olur ne olmaz diye. Servise götürün sizin bilerek bükmediğiniz vs zaten anlaşılır değiştirirler diye düşünüyorum.

kılıf korur heralde hocam ama sorun kronik hatta ilk ortaya çıktığında baya tiyede almışlardı :D :D

iphone6-flex-spoof.jpg

zorlu center'a git değiştirirler. Kargoyla yollama imkanıda vardı sanırım

kılıf korur heralde hocam ama sorun kronik hatta ilk ortaya çıktığında baya tiyede almışlardı :D :D

iphone6-flex-spoof.jpg

ben de öyle hatırlıyorum tabi ama sonra şikayetler üzerine üretim materyalinde değişikliğe gitmişti apple yine de ülkemizde vergiler falan derken pahalıya geliyor kılıfla kullanmakta fayda var yazık günah. Bir de plus arka cebe sığmıyor arkadaş büyük ihtimalle arka cebine koyup üstüne oturduğu için öyle olmuş olabilir.

plus kullanıyorum ben hiç öyle bükülecek gibi gelmiyor gerçi kılıfta kullanıyorum ben ne olur ne olmaz diye. Servise götürün sizin bilerek bükmediğiniz vs zaten anlaşılır değiştirirler diye düşünüyorum. Genpa ya götürmeniz gerek sanırım varsa tabi çanakkalede benim eski 5s telefonu o şekilde değiştirmişlerdi sıfırıyla kapandı bir daha açılmadı telefon 1-2 haftaya değiştiriyorlar

Telefonu Türk Telekom'dan almıştım daha garantisi devam ediyor ancak Oraya mı başvurmalıydım acaba? Ben de bir anda dikkatimi çekti halbuki çok arka cebime koymam düşürmekten korktuğum için ama şaşırdım ben de kim bilir belki be Zamandan beri var yeni farkediyorum

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

zorlu center'a git değiştirirler. Kargoyla yollama imkanıda vardı sanırım

Telefonda küçük bir hasar da var üstünde çarpma ama bir problem yaratır mı

Telefonu Türk Telekom'dan almıştım daha garantisi devam ediyor ancak Oraya mı başvurmalıydım acaba? Ben de bir anda dikkatimi çekti halbuki çok arka cebime koymam düşürmekten korktuğum için ama şaşırdım ben de kim bilir belki be Zamandan beri var yeni farkediyorum

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

Telefonda küçük bir hasar da var üstünde çarpma ama bir problem yaratır mı

Türk telekom iphone olayını hiç bilmiyorum ama diğer cihazlarda hatalı cihazları sattıkları dedikodusu baya bir dolaşmıştı. Türk telekoma sorun bi yönlendirir orası sizi hasar konusunda ise ben 5s kullanırken istanbulda düşürmüştüm kılıfsız kullanıyordum telefonun üstü ezilmişti 1 ay falan sonra telefon kapandı bir daha açılmadı ancak değiştirdiler. Yani değiştirebiliyorlar genelde

Türk telekom iphone olayını hiç bilmiyorum ama diğer cihazlarda hatalı cihazları sattıkları dedikodusu baya bir dolaşmıştı. Türk telekoma sorun bi yönlendirir orası sizi hasar konusunda ise ben 5s kullanırken istanbulda düşürmüştüm kılıfsız kullanıyordum telefonun üstü ezilmişti 1 ay falan sonra telefon kapandı bir daha açılmadı ancak değiştirdiler. Yani değiştirebiliyorlar genelde

tamam hocam teşekkür ederim yetkililere bir iletiyim ben problemi umarım yardımcı olurlar genelde apple 'ın müşteri hizmetleri konusunda olumlu duyumlar almıştım yardımcı olduklarına dair ama inşallah öyledir

Kendinin gelme imkanın varsa İstabula veya bir tanıdığın varsa gönder randevulu birebir genius barda görüşsün anlatsın değiştirirler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri