iphone 6s plus alıyorum?

şıvanştayger

Kayıtlı Üye
Bu telefon ucuzlar mı sizce yanlış zaman mı almak için? Apple'ın sitesinde 3500 tl gözüküyor sizce en ucuz nereden alınır? Tatile gideceğim için bugün almayı düşünüyorum.

Bu telefon ucuzlar mı sizce yanlış zaman mı almak için? Apple'ın sitesinde 3500 tl gözüküyor sizce en ucuz nereden alınır? Tatile gideceğim için bugün almayı düşünüyorum.

eylül sonunda iphone 7 çıkınca 6 plus yaklaşık 1000 tl ucuzlar hocam. Yani 3 ay sonra neredeyse şuanki fiyata iphone 7 alırsın. Takoz kullan ama şuanda sıfır iphone 6 plus alma derim.

eylül sonunda iphone 7 çıkınca 6 plus yaklaşık 1000 tl ucuzlar hocam. Yani 3 ay sonra neredeyse şuanki fiyata iphone 7 alırsın. Takoz kullan ama şuanda sıfır iphone 6 plus alma derim.

1000 TL mi ne yaptınız hocam ya? :) En fazla 300 lira ucuzluyor Apple'ın sitesinde. Hatta geçen sene 6S çıktığında 6'lar ucuzlamadı aynı fiyatta kaldı 6S daha pahalı çıktı sadece. Ondan bir sene önce de 6 çıktığında 5S 300 lira ucuzlamıştı.

Apple ile aşırı ilgiliyim, sürekli takip ederim o yüzden biliyorum yani. Ama hepsiburada vatan gibi sitelerde yenisi çıkınca ucuzluyor, onlar da alınmaz ama genelde ikinci el ya da sorunlu ürünler satıyorlar hep.

1000 TL mi ne yaptınız hocam ya? :) En fazla 300 lira ucuzluyor Apple'ın sitesinde. Hatta geçen sene 6S çıktığında 6'lar ucuzlamadı aynı fiyatta kaldı 6S daha pahalı çıktı sadece. Ondan bir sene önce de 6 çıktığında 5S 300 lira ucuzlamıştı.

Apple ile aşırı ilgiliyim, sürekli takip ederim o yüzden biliyorum yani. Ama hepsiburada vatan gibi sitelerde yenisi çıkınca ucuzluyor, onlar da alınmaz ama genelde ikinci el ya da sorunlu ürünler satıyorlar hep.

Ben iphone 6 nın çıktığı hafta media markt'dan almıştım. Aynı gün yiğenime ise 5 plus almıştım. 5 plus'un fiyatı o gün 600 TL inmişti ama fiyatını net hatırlamıyorum. Örneğin 2500'den 1900'e indiyse şimdi 3500 olan birşey 2500'e aynı yüzde ile inebilir diye düşündüm. Tabiki müthiş bir araştırmacı veya fiyat karşılaştırmacısı değilim hocam. Sadece iphone 6'nın satışa çıktığı gün iphone 5 müthiş bir indirime gittiğini hatırlıyorum o kadar(dediğin gibi orası apple store değil, media markt. Ama ben media markt'a güvenin biriyim)

Ben yeni bir iphone çıktıgında eskisinin ucuzladıgını htiç görmedim. İphone 5s hala aynı fiyatta nerdeyse.

Ben yeni bir iphone çıktıgında eskisinin ucuzladıgını htiç görmedim. İphone 5s hala aynı fiyatta nerdeyse.
Nasıl yani hocam, eminmisin iphone 5s'in aynı fiyata olduguna? Yarı fiyatına indi neredeyse

yeni bir telefon gelince eski model aynı şekilde oluyor. Hatta şuanda bir çok yer 1299 TL'ye sıfır iphone 5s satıyor. iphone 7 cıkıncada iphone 6 ve plus aynı duruma düşecek.

APPLE IPHONE 5S 16GB SPACE GRAY AKILLI TELEFON - Teknosa

Nasıl yani hocam, eminmisin iphone 5s'in aynı fiyata olduguna? Yarı fiyatına indi neredeyse

yeni bir telefon gelince eski model aynı şekilde oluyor. Hatta şuanda bir çok yer 1299 TL'ye sıfır iphone 5s satıyor. iphone 7 cıkıncada iphone 6 ve plus aynı duruma düşecek.

APPLE IPHONE 5S 16GB SPACE GRAY AKILLI TELEFON - Teknosa

Bir Shiftdelete.net çalışanı olarak iPhone 7'den fazla beklentiniz olmasın derim hocam :) Mutlaka yenilikler olacak ama Apple'ın Steve Jobs sonrasında 3 yıl önce Android'de olan özellikleri yeni diye sunması kendi kullanıcılarını bile sıkmaya başladı.

Ancak, Efe hocamın dediği gibi fiyat konusunu göze aldığınızda yeni modeli beklemek mantıklı. Ama 1000 TL ucuzlamasına 6s Plus'un imkan yok.

Demek istediğim o eski Apple'dan eser yok şimdi....

Ben iPhone 6s Plus aldım 1 hafta önce çok memnunum telefondan bence 300 lira ucuzlayacak diye bekleme boş yere yinede sen bilirsin

16gb iPhone 6 Eylül 2014 çıkış fiyatı 2 bin 349 tl iPhone 6'nın Türkiye'de piyasaya çıkış tarihi ve fiyatları , şimdi ortalama satış fiyatları neredeyse aynı en ucuz Apple iPhone 6 16GB Cep Telefonu fiyat akakce.com'da

Ama tl dolar kur farkında çok değer kaybetti, vergiler falan geldi, yani fiyat hemen hemen aynı ama tl değer kaybettiği için fiyatında kur farkından görece bir avantaj var, iPhone 7 çıktığında tl yine aşırı değer kaybetmezse 6s'e nispeten bir indirim yansıyabilir

eskişehir bölgesine yakınsan , bozdurma ayarlıyalım iphone 6s plus orjinal distribitör, çok fazla ucuz olmaz ama, 100 -200 tl de inse kâr kârdır

Apple da kesinlikle ahım şahım bi ucuzlama olmaz hocam max 350 400 diye düşünüyorum

Şuan ucuz zaten hocam babama satın aldım 1 hafta önce 2.500TL 1 Yıl garantisi var Hepsiburada dan aldım Apple iPhone 6S 16 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı gayet güzel bir sorunu yok n: plusmıs pardon

Hepsiburada,n11,gittigidiyor gibi sitelerden alışveriş yapıyorum normalde ama telefon almaya cesaret edemiyorum. aslında n11'de 400lira falan ucuz buldum

Samsung Galaxy S7 Edge baktınız mı ?

İphone düşünüyorum hocam.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri