Iphone 6s Plus - Sony Xperia Z5

moneydad

Yasaklanmış
Web sitesi
www.yeni̇kalem.com
Bu ikili arasında kaldım. Turkcell faturalı hat ile alacağım. Aslında hiç ıphone kullanmadım ve z5 düşünüyordum. Sonra fiyatlara baktığımda aylık 50 tl gibi bir fark var, sony ve ıphone taksitlerinde. Sony gerçekten kaliteli telefonlar yapıyor ve z5 de övülüyor. Aslında telefona bu kadar para hayatta vermezdim de birazda ios deneyeyim dedim. Iphone bir nevi yatırım gibide aslında ve olurda memnun kalmassam pek zarar etmeden satarım diye düşündüm. Birazcıkta fikre ihtiyacım var kullanıcılarından sizce hangisini almak daha mantıklı?

iPhone 6s Plus ve 6 Plus şarj konusunda iyi.

Ancak sürekli dosya transferi yapan, müzik vs. yükleyen biri isen bence iOS belli bir süre sonra seni boğmaya başlar.

Ben olsam uygun fiyatlı olan Z5 tercih ederdim. Xperia Z5'te çok çok iyi bir telefon.

iPhone 6s Plus ve 6 Plus şarj konusunda iyi.

Ancak sürekli dosya transferi yapan, müzik vs. yükleyen biri isen bence iOS belli bir süre sonra seni boğmaya başlar.

Ben olsam uygun fiyatlı olan Z5 tercih ederdim. Xperia Z5'te çok çok iyi bir telefon.

6s nekadar sarjı gidiyor dostum orta kullanımda

hocam android sıktı artık tamam özgür sistem ama iphone gibi değil özellikle 6s gayet güzel özelliklerle pazara girdi hiç çekinme iphone al havan olsun hemde android çöplüğünden çık :D

RocKSceN haklı sony çok hızlı telefon çıkarıyor hele son zamanlarda takip bile edemedim z5 hızlı geldi öncekilerde aynı şekilde. Bu da telefonun değerini çok düşürüyor ve verdiğim paraya acıyorum

ben bu xperia'nın Z2 sini kullandım sonraki serileri nedir bilmiyorum ama Z2 iğrenç bi telefondu

ergonomisi olsun o telefonun yan tarafındaki usb girişi olsun takozumsu görünümü olsun sürekli sesde arıza cıkartması olsun nefret ettirdi beni sony den

kesinlikle iphone derim suan iphone 6 kullanıyorum cok memnunum

Ve ayrıca servis kalitesini de unutmamak gerek çoğu serviste yaşanan rezillikleri düşününce sırf bu yüzden bile tercih edilebilir. Yorumlar ve ilginiz için teşekkür ederim

iphone kullanicisi olarak 6splusu oneririm. sarji baya iyi abartisiz 2 gun kullanabilirsin eger cok fazla kullanmiyorsan telefonu. sony'nin kamerasi bayagi iyimis.

iphone kullanicisi olarak 6splusu oneririm. sarji baya iyi abartisiz 2 gun kullanabilirsin eger cok fazla kullanmiyorsan telefonu. sony'nin kamerasi bayagi iyimis.

Çoğu insan kamerasını pek övmüyor beklenenden aksine ayrıca özelliklerine göre kamera performansı düşükmüş. Wifi ve mobil internet fazla kullanmıyorum telefonda, bende 6s plus düşünüyordum zaten iyi oldu

3 yıldır iphone 4s kullanıyorum iphone kesinlikle iyi bir telefon ama son zamanlarda şarjı çok cabuk bitmeye başladı ve ben de bu sebepten daha dün xperia z5 siparişi verdim. Bu konuyu ben de epey bir araştırdım ve xperia z5 yapılan tüm testlerden çok başarılı çıkmış. Ayrıca kamera konusunda 1. sıraya koymuşlar. Ben olsam tüm ihtiyaçlarını karsılayabilecek ve bu kadar iddialı olan bir telefon varken daha fazla para verip iphone almazdım.

Herkeste bir iphone merakı var ama bence artık en çok kullanılan telefon iphone olduğu için bi çekiciliği de kalmadı.

İphone 6s kullanmaktayım bana yetiyor şarjı çok kullanmam telefonu. Ama ben de ilk defa ios a bunla beraber geçtim kesinlikle öneririm. Cidden kullanmadan anlayamazsın hocam o verdiği hazzı. İphone tercih etmelisin bece

Sent from my iPhone using Tapatalk

Note 5 kullanıyorum. Kalem çok işime yarıyor. Geçen günlerde de resmen çakıldı telefon ama ufak bir ezik oldu sadece. Sağlam yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri