iPhone 6s

VollMonD

Kayıtlı Üye
Hayırlı Cuma'lar arkadaşlar. Allah izin verirse bugün bulabilirsem 64 gb gold modelini almayı düşünüyorum ve kasko yaptırmak istiyorum bu arada daha önce iphone kullanmadım. 2 sorum var bilenler cevaplayabilirse sevinirim.
1- Telefonu nereden almalıyım ? Teknosa, gold, bimex, mediamarkt, apple, vatan, vb
2- Kaskoyu nerede yaptırmalıyım yada neresi kasko yapıyor ?

Vatan en uygunu diye biliyorum hocam bence gün içerisinde gezin birkaç yeri fiyat araştırması yapın

Mediamarkttan alabilirsin, telefonu aldığın yer yapar soruyo zaten kasko yaptırmak istiyomusun diye

Bence imkanın varsa Amerikadan getirt, 1 milyardan fazla para cebinde kalır. TR'den iphone almak tam kazıklanma işi.

Bende plus modelini almayi düşünüyorum, malum Apple fiyatı indirmiyor hiç. Hep zam zam, zam gelmeden almak lazım.

İhone pahalı evet ama ticari anlamda düşünürsek piyasanın en iyi telefonu. Samsung s6 edge aldım telefon parçalandı adamlar 1.500 tl istediler yapmak için samsung servisi. değişim de değil ha. İhone da 1.200 tl verip böyle durumlarda sıfır tel yollayabiliyorlar.ayrıca samsungun 2. ay fiyatı yarıya iniyor ama iphone zarar etmeden elden istedigin zaman çıkarıyorusun bu koınuda çok iyi telefon. 6s şarj olarak eyter mi bilemem ama 6s plus öneririm 64 lüğünü vs yine de sizin tercihiniz tabi :)

Keşke öyle bir imkanım olsa hocam neler getirtecemde yok işte

teknosada fıyatlar bıraz pahalıdır ama en ıyı kasko teknosanın bıde +1 yıllık garantıde hedıye edıyorlar bataryayıda 2 sene sonunda degısıyorlar ben golddan almısdım 6 plusu keske teknosadan alsaydım tamamen bozulmada tamır edemıyorlarsa paranın tamamını gerı verıyorlar kaskosunda goldda %70

İhone pahalı evet ama ticari anlamda düşünürsek piyasanın en iyi telefonu. Samsung s6 edge aldım telefon parçalandı adamlar 1.500 tl istediler yapmak için samsung servisi. değişim de değil ha. İhone da 1.200 tl verip böyle durumlarda sıfır tel yollayabiliyorlar.ayrıca samsungun 2. ay fiyatı yarıya iniyor ama iphone zarar etmeden elden istedigin zaman çıkarıyorusun bu koınuda çok iyi telefon. 6s şarj olarak eyter mi bilemem ama 6s plus öneririm 64 lüğünü vs yine de sizin tercihiniz tabi :)

iphone 6 kırdım ben.ekran kırık kullanıyorum şu an.1100 tl verip sıfır alacağım.üzerine koyup belki bende 6s alabilirim.

Hocam uzerinde gempa yazan ürünlerden alin. Ganpa'nin garantisi altinda olur ise gatantiye verirseniz hızlı ve daha sağlıklı olur.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu sahibinden özür dileyerek bende birşey sormak istiyorum. Şuan için sizce 5s alınırmı?

Tapatalk ile gönderildi.

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar sanırım teknosadan alacağım yağmurdan fırsat bulup gidersem eğer. Plus almayı düşünmüyorum arkadaşlar çok büyük geliyor bana fiyatıda zaten ortada :)

6s Plus almanı öneririm yoksa 6 al 6s e gerek yok batarya ömrü olsun herşeyiyle daha iyi

Konu sahibinden özür dileyerek bende birşey sormak istiyorum. Şuan için sizce 5s alınırmı?

Tapatalk ile gönderildi.

0 düşünmüyorsanız ucuz yollu temiz alınabilir bence ama 0 ile 2. el 6 fiyatları aynı neredeyse iyi araştırırsanız bulabilirsiniz.

Arkadaşlar benim için onemli olan kullanışlı olması ve şarj süresi. Şarj suresi en iyi seviyede olan iphone modeli hangisi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknosa özellikle vatan çok pahalıdır. Mediamarkt varsa oraya bakın derim. Ben de çok yer gezmiştim telefon için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri