İphone 7 Dolandırılıcığı EnzarHolding Adı Altında

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim mutlaka bir yerden çıkarır.
Üzülerek belirtirim ki malesef böyle konular sonuçunda hiç bir şey çıkmıyor. Dolandırıcının yanına kar kalıyor bir kaç kişi bir olup şikayet edilince ancak ceza alıyorlar tek şikayet edilince mahkeme açılıyor karşı taraf gelmiyor hakim delilleri istiyor. olaya bakıyor parayı kendi isteğinle göndermişsin adam senden zorla almamış sonuçta sana sattığı bir ürün var diyor ve sonuç olarak dosyayı kapatıyor. böyle konularda daha dikkatli ol bir daha diyor. ve uğraştığında yanına kar kalıyor.

NOT : Yanlış anlaşılmasında yıl olmuş 2016 dolandırıcılar ortalıkta cirit atarken 200-300 tl aşağı alacam diye böyle insanlara nasıl kanıyorsunuz. eğer böyle bir şey mümkün olsa N11 Gittigidiyor Hepsiburada gibi siteler ucuza verir kampanyalar yapar. ve böyle büyük siteler dururken neci olduğu belli olmayan sitelerden alışveriş yapmayın

NOT : Mutlaka en kısa zamanda yeni kart isteyin ve kart bilgilerinizi değiştirin.
Neden ? Eğer siz kartınıza para yüklerseniz adamlar bilgilerinizi clonladığı için mail order yöntemi ile sizin kartınızdan şifresiz şekilde yeniden para çekebilirler.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim mutlaka bir yerden çıkarır.
Üzülerek belirtirim ki malesef böyle konular sonuçunda hiç bir şey çıkmıyor. Dolandırıcının yanına kar kalıyor bir kaç kişi bir olup şikayet edilince ancak ceza alıyorlar tek şikayet edilince mahkeme açılıyor karşı taraf gelmiyor hakim delilleri istiyor. olaya bakıyor parayı kendi isteğinle göndermişsin adam senden zorla almamış sonuçta sana sattığı bir ürün var diyor ve sonuç olarak dosyayı kapatıyor. böyle konularda daha dikkatli ol bir daha diyor. ve uğraştığında yanına kar kalıyor.

NOT : Yanlış anlaşılmasında yıl olmuş 2016 dolandırıcılar ortalıkta cirit atarken 200-300 tl aşağı alacam diye böyle insanlara nasıl kanıyorsunuz. eğer böyle bir şey mümkün olsa N11 Gittigidiyor Hepsiburada gibi siteler ucuza verir kampanyalar yapar. ve böyle büyük siteler dururken neci olduğu belli olmayan sitelerden alışveriş yapmayın

NOT : Mutlaka en kısa zamanda yeni kart isteyin ve kart bilgilerinizi değiştirin.
Neden ? Eğer siz kartınıza para yüklerseniz adamlar bilgilerinizi clonladığı için mail order yöntemi ile sizin kartınızdan şifresiz şekilde yeniden para çekebilirler.

Çok sağ ol hocam. Mutlaka çoluğu çoçuğu vardır belki allah verir başına bir der kurtulamaz gider. Alma mazulumu ahını çıkar aheste aheste.

Şu duruma açıklık getirim, ucuz telefondan ziyade arkadaşın telefon hastlığı var...Bir an önce elimde olsun düşüncesi ile hareket eder. İkinci plan para. Kart kapatıldı hocam.

---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

Bu tarz söylemlerin sonuna kadar haklılık payı var. Allah insanı boşluk anına getirmesin

Yorum yapmamak için kendimi zor tuttum Böyle bir şey benim başıma gelecek ölmeyi de öldürmeyi de göze alır bu adamın peşini bırakmam havale ismi de orta da onu bulmak kolay sadece savcılıkta yüz göz olmak yeterli

Yorum yapmamak için kendimi zor tuttum Böyle bir şey benim başıma gelecek ölmeyi de öldürmeyi de göze alır bu adamın peşini bırakmam havale ismi de orta da onu bulmak kolay sadece savcılıkta yüz göz olmak yeterli

Anlayabiliyorum. Benim çözüm taraftarlığım herşey yasal yollarla hak aranmalıdır.

havale ile dolandırıcılık yapacak kadar aptallarsa muhtemelen 18 yaşında çocuklardır bunlar gerçi konuşmalarından da belli oluyor. Havale yaptığınız hesap numarası kime ait ? hesap no dan direk adres bulunabilir.

havale ile dolandırıcılık yapacak kadar aptallarsa muhtemelen 18 yaşında çocuklardır bunlar gerçi konuşmalarından da belli oluyor. Havale yaptığınız hesap numarası kime ait ? hesap no dan direk adres bulunabilir.

hesap numarasıda garibanın birinindir adama aylık 3-5 kuruş verip banka kartını almışlardır. Şimdi onunda başı yanacak.

geçmiş olsun hocam savcılığa taşırsan arkadaşı yalan edersin peşini bırakma sakın ben bikaç kere bıraktım pişmanım olayın sıcaklığı soğumadan kovala olayı.

Donanımhaberde de gördüm. Sanırım iyi bir vurgun yapmışlar ve yapmaya devam edecekler gibi. Umarım yetkililer elini çabuk tutar insanlar daha çok mağdur olmaz.

Dolandıran şahsa ait hesap numarası.

hesap numarasıda garibanın birinindir adama aylık 3-5 kuruş verip banka kartını almışlardır. Şimdi onunda başı yanacak.

Düşündüğünüz gibi değil :) dolandıran kişiye ait. Kişi elbet mahkeme önüne çıkacaktır.

tanıdığınız bir büyük olsa anında alırlar özel harekatla alıyorlar böylelerini.

Bankanizi arayıp ürün elime ulaşmadı harcama itirazında bulunacağınızı söyleyin bir ihtimal kk ile yapılan ödeme geri alınabilir.

Çok geçmiş olsun hocam inşallah misli misli öder milletin ekmeğine göz diken ********ler. Bu arada siteye merak edip girdim hala üçkağıda devam ediyorlar.

Çok geçmiş olsun hocam inşallah misli misli öder milletin ekmeğine göz diken ********ler. Bu arada siteye merak edip girdim hala üçkağıda devam ediyorlar.

donanım haberdeki konuya bakarsak bir adamda 6400 lira kaptırmış

********ler, düşmanımın başına gelmesini istemem, umarım en kısa sürede arkadaşınız parasını geri alır bunlarda inş hakkettikleri cezayı alırlar,

bi anda 50 farklı ip'den mesaj gönderince beyinleri sulandı zopimi kapattı kekolar :) bunlara nasıl para kaptırıyosunuz valla ne diyim çok geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri