KimLanBunLaR
Yasaklanmış
iphone 6 kullanıyorum 2 yıl oldu nerdeyse cok alıstım bırakamam gibi geliyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
7 ile bir çok şeyi kıyaslıyorsunuz ancak kullanmayan anlamaz, iphone bambaşkadır. Ancak yeni çıkan bir telefon 4000 tl HAYATTA verilmez. resmen dolandırıcılık çünkü max ederi 3000 TL'dir. çünkü şu an yeni çıkan telefon şişirilmesiyle piyasaya sürülüyor. Malesef bizde heveslerimizin kurbanı oluyoruz.
mp3ü direk atıp çalıştırmayan telefonu ben neyleyim
yemin ediyorum bedava verseler almam![]()
Şimdi benim merak ettiğim şu;
ben teknosa'dan geçen sene 6s aldım ilk çıktığı gün hemde. 500 tl'lik ferdi sigorta yaptılar telefona yani kaskoladım. Kırıldığı an 2600 tl geri verecez dediler. Şimdi ben bu telefonu duvara vurup parçalasam gitsem teknosaya sigortayla parayı verirler mi, yoksa bana garip mazeretler sunma ihtimalleri var mı?Eldeki telefondan da olmayalım. Yapmak istediğim verecekleri paranın üzerine bi miktar daha koyup 7 almak.
hocam ben atıyordum5s le bile
sizin aklınızda kalan kötü yorumlardandır
Evde bir adet İphone 6 Plus ve bir adet iphone 4s varAklımda kalan derken?
jailbreak uygulanmadan özgür olamuyorsun iphonedeSenin 5S'e jailbreak uygulanmış olmasın sakın
Ayrıca jailbreak uygulanan iphonelerin garanti dışı kaldığınıda bildirmek isterim
İtunes denilen bir saçmalık var, telefonda çalışması için her yüklediğini bu saçmalık üzerinden geçirmen gerekli... iphone kimliği denilen yine bir saçmalık var, yeri geldiğinde adamı çıldırtan bir durum bu![]()
Daha yazarımda yeter bu saçmalıklar...
şu ayfonu sevemedim gitti. Adını güvenlik koyuyorlar hız koyuyorlar fiyatınada koyuyorlar.Bişey indirmek için veya bişey yüklemek için illa bir aytunes zıkkımına bağlanmak gerek.
Bana göre Android candır. Bu arada Android yavaş bir sistem değildir Uygulama yapan kişiler dandik uygulama yaptıkları için telefon kasmaktadır.
uygulama yazan arkadaşlara sorun googleplay ile appstore uygulama yükleme arasındaki zorlukları anlatsınlar size.
sonuç: apple güvenli ama özgür değil, android özgür ama (apple göre) güvenli değil.
telefona haycıyacağım para en fazla 1300 tl oda asgari ücret parası![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.