IPHONE 8.2 JailBreak

itouch69

Kayıtlı Üye
Beyler ben pek anlamiyorum bu islerlerden de , jail breakden anlayan bi arkadas bana yardimci olabilir mi? suanda telefonumdaki surum 8.2 , Jailbreak yapabiliyomuyuz ?

Ne türlü olursa olsun telefonunuzu root edip riske atmayın derim hocam.

Cracklı yazılım kullanıyoruz ama orjinali bozmaya bende karşıyım remix bile dinlemiyorum :D

Web ortamında ki yazılımların dönüşü oluyor ama gel gelelim ki telefonlara root atmak JailBreak yüklemek telefonu öldürmektir garanti dışı kalıyor direk. :)

Web ortamında ki yazılımların dönüşü oluyor ama gel gelelim ki telefonlara root atmak JailBreak yüklemek telefonu öldürmektir garanti dışı kalıyor direk. :)
Sanırsam artık apple jailbreakli telefonları restore edilmek sartiyla garanti kapsamina aliyomuşş .. Diye duydum :)

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim hiç anlamıyorumda.İphone 5 var bir tane elimde önceki kişiye ulaşamadım yer bulma ve bazı özellikleri kapatmış apple id istiyor bunu kırmanın imkanı varmıdır?

Rootsuz veya jailbreaksiz telefon benim için çöptür.

bendede lg g2 var aldığım gün root yaptım ve modifiye ettim güzel oluyor tavsiye ederim bi çok h*ck w*ar*z uygulamaları kurabiliyorsun garanti kapsamından çıktığı doğru ben tekrar garanti içine sokabiliyorum

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim hiç anlamıyorumda.İphone 5 var bir tane elimde önceki kişiye ulaşamadım yer bulma ve bazı özellikleri kapatmış apple id istiyor bunu kırmanın imkanı varmıdır?

Önce ki kişi dediğin ne ?

Telefonu aldığın zaman komple sıfırlaman gerekiyordu bunu yapmadın mı ??

Yaptıysan eğer yer bulma özelliğini sorunsuz kullanmak gerekli.

Önce ki kişi dediğin ne ?

Telefonu aldığın zaman komple sıfırlaman gerekiyordu bunu yapmadın mı ??

Yaptıysan eğer yer bulma özelliğini sorunsuz kullanmak gerekli.

Hayır yapamadım apple id istiyor sıfırlamak için yer konum bulmada açık boş boş duruyor öyle silemedim hiç birşey şifre istiyor herşeyde :(

Baş harfini gösteren apple kimliğini biliyor musun

jailbreaktan pek anlamıyorum yeni bir iphone kullanıcısıyım neden istediğinizi anlamıyorum eğer böyle serbestçe telefonu kurcalamak istiyorsanız yanlış tercihi yaptığınızı düşünüyorum androidde istediğiniz gibi kurcalayabilirdiniz.

jailbreaktan pek anlamıyorum yeni bir iphone kullanıcısıyım neden istediğinizi anlamıyorum eğer böyle serbestçe telefonu kurcalamak istiyorsanız yanlış tercihi yaptığınızı düşünüyorum androidde istediğiniz gibi kurcalayabilirdiniz.
Sadece xmodegame için :) Clash of Clans :D

Hayır yapamadım apple id istiyor sıfırlamak için yer konum bulmada açık boş boş duruyor öyle silemedim hiç birşey şifre istiyor herşeyde :(

Telefondan ayarlara gir itunes store kısmına gel orda appstore kimliği var mail adresi o adresi al mail at oraya hesabınızın şifresini söyleyin sıfırlamam gerek diye.

Telefondan ayarlara gir itunes store kısmına gel orda appstore kimliği var mail adresi o adresi al mail at oraya hesabınızın şifresini söyleyin sıfırlamam gerek diye.

Ok teşekkürler deneyeyim ama adam maili kullanıyormu bilmiyorum 1 yılı geçti :(

Ok teşekkürler deneyeyim ama adam maili kullanıyormu bilmiyorum 1 yılı geçti :(

Mecbur kullanacak başka mail almaz.

Ya da hiç uğraşma direk telefonu restore et.

Telefonu kapat home tuşuna basılı tut itunesi aç kabloyu tak elini tuştan çekme 10 saniye sonra çek sonra sana restore edilsin mi diyecek sende evet de restore ete bas telefon sıfırlanacak.

İçinde rehberin varsa yedeğini al mutlaka.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri