Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekür ederim
Ne türlü olursa olsun telefonunuzu root edip riske atmayın derim hocam.
Cracklı yazılım kullanıyoruz ama orjinali bozmaya bende karşıyım remix bile dinlemiyorum![]()
Orasi oyle de sadece xmodegame için yaaNe türlü olursa olsun telefonunuzu root edip riske atmayın derim hocam.
Sanırsam artık apple jailbreakli telefonları restore edilmek sartiyla garanti kapsamina aliyomuşş .. Diye duydumWeb ortamında ki yazılımların dönüşü oluyor ama gel gelelim ki telefonlara root atmak JailBreak yüklemek telefonu öldürmektir garanti dışı kalıyor direk.![]()
Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim hiç anlamıyorumda.İphone 5 var bir tane elimde önceki kişiye ulaşamadım yer bulma ve bazı özellikleri kapatmış apple id istiyor bunu kırmanın imkanı varmıdır?
Önce ki kişi dediğin ne ?
Telefonu aldığın zaman komple sıfırlaman gerekiyordu bunu yapmadın mı ??
Yaptıysan eğer yer bulma özelliğini sorunsuz kullanmak gerekli.
Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim hiç anlamıyorumda.İphone 5 var bir tane elimde önceki kişiye ulaşamadım yer bulma ve bazı özellikleri kapatmış apple id istiyor bunu kırmanın imkanı varmıdır?
Sadece xmodegame içinjailbreaktan pek anlamıyorum yeni bir iphone kullanıcısıyım neden istediğinizi anlamıyorum eğer böyle serbestçe telefonu kurcalamak istiyorsanız yanlış tercihi yaptığınızı düşünüyorum androidde istediğiniz gibi kurcalayabilirdiniz.
Hayır yapamadım apple id istiyor sıfırlamak için yer konum bulmada açık boş boş duruyor öyle silemedim hiç birşey şifre istiyor herşeyde![]()
Telefondan ayarlara gir itunes store kısmına gel orda appstore kimliği var mail adresi o adresi al mail at oraya hesabınızın şifresini söyleyin sıfırlamam gerek diye.
Ok teşekkürler deneyeyim ama adam maili kullanıyormu bilmiyorum 1 yılı geçti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.