Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
https://www.youtube.com/watch?v=9Ykmg6UDMM4
Bu etkinlik iPhonedo ile izlenir.. Fakat cok bos konusuyorlar, bir an once iPhone 8 i gorsek de kapatsam.
---------- Spam Engelliyici 21:17 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------
Izlemeyi yarisinda biraktim, etkinlikte acmis oyun oynuyorlar. Hayatimda telefonda oyun oyanamadim. Iphone 7 ile arasinda gram fark yok, kasa yerine cam eklemisler, iki islemci ugrade etmisler, kameraya bir kac ozellik eklemisler al sana iPhone 8. Beni asil uzen ise insanlarin gercekleri bile bile susup bu telefonu satin almak ellerinden geleni yapacak olmalari.
iphone x feci bir şeye benziyor.. 999 dolardan satılacakmış. Aslında Fiyatları eski modellerine bakınca çok abartı değil gibi. 699 normali diğeri 799 dolar olacakmış. Tabi bu bizim ülkemizde ne olur onu bilemem.![]()
iphone`nun her yeni modeli çıktığında bir şeylerde kusur bulunuyor, beğenmeyenler bilmemneler ama bir bakmışsın herkesde yine iphone var.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.