IPhone Etkinleştirme Kilidi Aşmak

Altın Karma

Kayıtlı Üye
Öncelikle merabalar

icloud hesabımın şifresini mailini biliyorum ama o kadar çok yanlış girildiği için şifre sıfırlamamı istiyor ama ben 4 sene önce açtığım için kaydolurken (en sevdiğin arkadaşın , en sevdiğin hayvan gibi) soruların cevaplarını hatırlamıyorum. Ve telefonum şuan Etkinleştirme Kilidinde kaldı malesef.

Etkinleştirme Kilidinin aşma yolu var mı ama kesin bir çözüm bilen varmı birçok şey denedim olmadı bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Geçmiş olsun artık telefonu yedek parça olarak kullana bilirsin.

Öncelikle merabalar

icloud hesabımın şifresini mailini biliyorum ama o kadar çok yanlış girildiği için şifre sıfırlamamı istiyor ama ben 4 sene önce açtığım için kaydolurken (en sevdiğin arkadaşın , en sevdiğin hayvan gibi) soruların cevaplarını hatırlamıyorum. Ve telefonum şuan Etkinleştirme Kilidinde kaldı malesef.

Etkinleştirme Kilidinin aşma yolu var mı ama kesin bir çözüm bilen varmı birçok şey denedim olmadı bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
çok fazla umut yok ama , marka model ve garanti faturası varsa özelden bir yazarmısın. hangi şehirdesin birde. kahramanmaraş?

apple müşteri hizmetlerini ara yardımcı olacaklar. Sorun yok çözülecek ;)

Diğer sorularınız için Pazartesi-Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında sabit telefonunuzdan 00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) ya da sabit veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır)

Hocam eski bir numara istiyordu şifremi sıfırlamak için ve ben o numarayı bilmiyordum ve telefonu aldığım yere gittim onlar açmıştı iclodu ve aldığım telefoncu iCloud şiflerini silip diğer bilgileri saklamasını istediysen saklıyormuş ve benimkinde saklamış ufak bir ücret karşılığı bilgilerimi aldim ve açtım. Şansım varmış

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

Apple yetkililerinde fatura resmini mail atmıştım 1 gün içinde sizi bilgilendiricez demişlerdi ama çoktan açmıştım kesin konusmamislardi. Benimde içime sinmemisti gittim telefoncuya ve çözüldü çok şükür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri