iPhone Telefonum Çalındı

• Kullanıcı SpuSi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
hocam eğer telefonunda internet acıksa ve iphonumu bul yüklü aktif ise çevrim içi oldugunda görünür eger varsa bir tanıdıgınızda iphone yada ipad ordan kendi kinliğinizle giriş yapın iphonumu bul dan telefonunuzu 2.bir şifre koyun nete bağlandıgında uyarı ver ı ayarlayın + mesaj gönderin bu telefon çalıntıdır savcılıga başvurulmuştur en yakın karak9ola görürün yaz eger bunlara ragmen sonuç alamazsan savcılıkda bulmazsa telefonu parçlararını söküp satmışlardır benimde başıma geldi aynı durum 1 sene önce

sırayla gidelim.

" Bir de şimdi yarın sabah sınıfa gideceğim telefonu çalan her kimse yine aynı sınıfta nefes alacağım belki göz göze bakacağım en çok canımı sıkan mesele de bu. "

demişsin. yani sınıftan birinin çaldığına emin gibisin.

şimdi oturduğun yere göre düşün. sen telefonu arkadaşının çantasına koyarken, muhtemelen arkanda bulunan zarulardan(kişilerden) biri bunu görmüş ve sadece senin telefonu dızmış(çalmış).

arkanda bulunanları düşün, ardından en sessiz sakin olanı ve sana göre en kaypak olanı seç. yanlarına gidip, dün telefonumu kaybettim bilgin var mı bu konuda diye sor gözlerinin içine baka baka. gözlerini kaçıran, ellerini kaşıyan, fazla rahat olmaya çalışırken kasılıp duran, kısaca tuhaf hareketler sergileyen kişiyi aklına kazı.

sonrasında sınıfın en kalabalık olduğu derste hocanın yanına gidip bi konuşma yapabilir miyim ricasında bulun, gereğinden yüksek bi ses tonuyla gerekirse tehdite varan bi konuşma yap, telefonunun büyük ihtimalle bu sınıftan biri tarafından çalındığını belirt. bunları söylerken aralıklarla önceden seçtiğin kişileri kontrol et, hal hareketlerini incele. konuşmayı ise " şayet telefonumu buradan biri aldıysa, 3 gün içerisinde bana teslim ederse kimse tarafından adının bilinmeyeceğini ve onun hakkında herhangi bi işlem yaptırmayacağını belirt. aksi takdirde mahkemelerde süründüreceğim o kişiyi, hırsız damgasını yapıştırıp hapse attırana kadar peşinden koşacağım " de. yardır gitsin.

sırayla gidelim.

" Bir de şimdi yarın sabah sınıfa gideceğim telefonu çalan her kimse yine aynı sınıfta nefes alacağım belki göz göze bakacağım en çok canımı sıkan mesele de bu. "

demişsin. yani sınıftan birinin çaldığına emin gibisin.

şimdi oturduğun yere göre düşün. sen telefonu arkadaşının çantasına koyarken, muhtemelen arkanda bulunan zarulardan(kişilerden) biri bunu görmüş ve sadece senin telefonu dızmış(çalmış).

arkanda bulunanları düşün, ardından en sessiz sakin olanı ve sana göre en kaypak olanı seç. yanlarına gidip, dün telefonumu kaybettim bilgin var mı bu konuda diye sor gözlerinin içine baka baka. gözlerini kaçıran, ellerini kaşıyan, fazla rahat olmaya çalışırken kasılıp duran, kısaca tuhaf hareketler sergileyen kişiyi aklına kazı.

sonrasında sınıfın en kalabalık olduğu derste hocanın yanına gidip bi konuşma yapabilir miyim ricasında bulun, gereğinden yüksek bi ses tonuyla gerekirse tehdite varan bi konuşma yap, telefonunun büyük ihtimalle bu sınıftan biri tarafından çalındığını belirt. bunları söylerken aralıklarla önceden seçtiğin kişileri kontrol et, hal hareketlerini incele. konuşmayı ise " şayet telefonumu buradan biri aldıysa, 3 gün içerisinde bana teslim ederse kimse tarafından adının bilinmeyeceğini ve onun hakkında herhangi bi işlem yaptırmayacağını belirt. aksi takdirde mahkemelerde süründüreceğim o kişiyi, hırsız damgasını yapıştırıp hapse attırana kadar peşinden koşacağım " de. yardır gitsin.
Haklısın hocam. Zaten telefonu bulamadığım anda biraz bağırdım çağırdım ancak üniversite amfilerini bilirsiniz yüzlerce kişi oluyor. Sorumlu öğretmene gittim, güvenlik şefine gittim gitmediğim yer kalmadı. Bekliyorum bakalım şimdilik yarın ola hayrola..

Çok geçmiş olsun benim de lisede cüzdanımı çalmıştı sınıftan birisi, çalınmasından çok sınıftan birinin çalmış olması beni çok üzmüştü. Umarım bulursun, bulursan yapacağın şey o kişiyi herkesin içinde rezil etmek olmalı. Kavga falan edip kendini haksız duruma düşürme sakın. Umarım alırsın telefonunu ya, içim gitti valla.

Bulunmaz diyenlere bakmayın hocam. Geçen ay kardeşimin GM Discovery telefonu çalındı gerekli işlemleri yaptık 1 hafta içinde buldular telefonu. Çalan kişi ben telefonu buldum dediği için salmışlar adamı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri