Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaslar, telif yemis gibi telefonum az önce kilitlendi. Benim eklemedigim garip bir maille ve yaziyla tus klidi geldi. Resim asagida;
![]()
sizce bunun cözümü nedir?
tuş kilidi derken, geçen gün bana geldi ana ekrana şifrenizi 4 hane yapın diye, ios 9 beta geçtiydim beta1, şifre 6 haneliydi, beta 3 geldikten sonra 4 haneli yap diye bir ekran geldiydi.
tuş kilidi derken, geçen gün bana geldi ana ekrana şifrenizi 4 hane yapın diye, ios 9 beta geçtiydim beta1, şifre 6 haneliydi, beta 3 geldikten sonra 4 haneli yap diye bir ekran geldiydi.
telefon jailmi?
Hocam telefona otomatik tus klidi gelmis. Ben koymadim yani virüs heralde :S ayriyette banka kartima, paypalima filan telefondan giris yapardim. Korkuyorum suan ne yapabilirim
Kardeşimzaten acilen başka bir makinadan gir ve şifrelerini değiş... Ancak yukarıda da değim gibi ios işletim sistemi çok zor virüs yer hatta ben şahit olmadım... Ama bu yiyemez anlamına gelmiyo tabi son işlemin nedir telefonda herhangi bir uylama falan yada oyun vs indirdin mi en son..
Hayir son zamanlarda hic birseyde indirmedim, yüklemedim. Nasil baska bir makinadan gireyim? Sürekli bagladigim bilgisayarimdan itunes girip Iphone'a geri yükle mi yapayim?
[MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION] verdigi linki almancaya cevirip okudum. Rus hackerler yapiyormus rusyada bircok kisinin basina geliyormus. O yazdigi maile yazmam gerek ve benim bir suc isledigimi ve onun icin para ödemem gerek yoksa blok kalmayacak filan diyorlarmis.
Hocam son yedegine geri nasil dönebilirim? Iphone'a geri yükle yerine tikliyorum. "Find my iphone" uygulamasini telefonunuzdaki icloud ayarlarinizdan kapatmalisiniz yazisi cikiyor. Telefonumda tus kilidi va ulasamiyorum :S
Sedatçım o ios güncellemesindeki yeni bir uygalama senin dedğin adamlar tüm sisteme bir şifre uygulaması getirdiler, ancak yukardaki durum biraz farklı gibi güncellemeden gelen bir şeye benzemiyor. Diğer bir durumda 15 seneden bu yana hiç bir mac makinama ve ios kullanan sistemlerime virüs girmedi. Şaşırtıcı...
Sedatçım o ios güncellemesindeki yeni bir uygalama senin dedğin adamlar tüm sisteme bir şifre uygulaması getirdiler, ancak yukardaki durum biraz farklı gibi güncellemeden gelen bir şeye benzemiyor. Diğer bir durumda 15 seneden bu yana hiç bir mac makinama ve ios kullanan sistemlerime virüs girmedi. Şaşırtıcı...
iPhone mu bul üzerinden kitlemişler telefonu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.