iPhone'um Şarj Almıyor :(

ebagcuvan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.emrebagcuvan.com.tr
Arkadaşlar 3 gündür telefonum şarj almıyor yeni batarya ve şarj soketi taktım ancak yine şarj almıyor ? Sizce sorun nerede ? Bana anakart problemliymiş gibi geldi ?

Hocam yanlış anlama ama biz nerden bilelim telefoncu değiliz ki sonuçta en iyisi garantisi varsa garantiye yollarsın olmadı ücretli olarak teknik servise yaptırabilirsin en kötüsü normal telefoncuya gidersin.

bilen cevaplar arkadaşım :) sen merak etme

yani günümüzde herkes telefoncu olmuş

araştırmadan etmeden gitmek bence mantıksız.

eline tornavıda alan pense alan ya tamırhane yada telefoncu acıyor.

---------- Spam Engelliyici 11:42 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

hocam şarj aletini telefona taktığınızd ucu geri cıkıyormu ? şarj giriş yerini iyice temizleyiniz başka kablolar ile şarj etmeyi denedinizmi birde öyle deneyin bunlarda işe yaramzsa eğer telefon acıksa suan ucak moduna alıp şarj etmeyi deneyin

Home ve power tusuna basılı tut kapat aynı sekilde ac belki düzelir benimki gecengün öyle düzeldi iphone 6 belki seninkide düzelir

Hocam yanlış anlama ama biz nerden bilelim telefoncu değiliz ki sonuçta en iyisi garantisi varsa garantiye yollarsın olmadı ücretli olarak teknik servise yaptırabilirsin en kötüsü normal telefoncuya gidersin.

---------- Spam Engelliyici 11:42 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

Bu konulara nereden geldiniz bilmiyorum ama, belki bilen arkadaşlar için yazdım telefoncuya gitmek en basit iş zaten 100 lira verdik mi sorunu çözer asıl amaç burada benimde bir şeyler öğrenmem.

sahte şarj aletinden olabiliyor.

Orjinal Apple Şarj aleti kullanıyorum. Sahte ile de denedim yine aynı.

hocam şarj aletini telefona taktığınızd ucu geri cıkıyormu ? şarj giriş yerini iyice temizleyiniz başka kablolar ile şarj etmeyi denedinizmi birde öyle deneyin bunlarda işe yaramzsa eğer telefon acıksa suan ucak moduna alıp şarj etmeyi deneyin

Yok geri çıkmıyor. Uçak moduna alıp denedim yine aynı.

Evet hocam, arkadaşın dediği gibi , şarj aletiniz orjinal değil ise, bir de orjinal kablo bularak denemenizi tavsiye ediyorum şahsen

Orjinal kablo ilede aynı sahte ilede :D

Home ve power tusuna basılı tut kapat aynı sekilde ac belki düzelir benimki gecengün öyle düzeldi iphone 6 belki seninkide düzelir

Denedim yine aynı hala sorun çözülmedi.

Telefoncuya götürücem bakalım kaç para isteyecek eğer 200 300 gibi bir fiyat isterse yeni telefon alrım :D

sorunun ufak olduğunu sanmıyorum...en son benim başıma geldiğinde garanti kapsamında yenisiyle değiştirilmişti....

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri