İphoneyi Jail Break Yapmalımıyız ?

Jailbreaksız İphone İphone değildir.

İphone 'ın gerçek gücünün hissetmek için Jailbreak Şart :)

Şuanda sen iphone kullanmıyorsun SADECE %30 unu kullanıyorsun
Jailbreak yaparsan %100 hatta %10000 fazlasıyla farkı hissedersin :)

ne gibi fark oluyor hocam bende 4s var garanti maranti kalmadı 3 senedir kullanıyorum jailbreak yapmayı düşünüyorum ama tırsıyorum açıkası biraz :)

hocam iphone 5s de orjinal 9.2 yüklü nasıl jailbreak yapıcam varmı bilgin ?

gerçek gücü derken nasıl yani hocam ne gibi farklar oluyor :confused:

önermiyorum, defalarca jailbreak yapmış birisi olarak orjinal kullanmak en temizi.Cydia dan yüklediğiniz uygulamalar ne kadar güvenli sizce ? Sürekli çöken uygulama mı dersin, anlamsız donma mı dersin hepsi mevcut.Evet ios 7 de iyiydi fakat ios 8 ve en kötüsü ios 9 da iyice bozuldu cydia.Kime sorarsan sor ios 8 ve 9 da gerçekten kötü.Ayrıca son sürğm ios kullanıyorsanız jailbreak işi bitti artık.Jailbreak ekibi açıklama yaptı tüm açıklar ios 9 ile kapatıldı diye.

Mobil olarak gönderildi.

önermiyorum, defalarca jailbreak yapmış birisi olarak orjinal kullanmak en temizi.Cydia dan yüklediğiniz uygulamalar ne kadar güvenli sizce ? Sürekli çöken uygulama mı dersin, anlamsız donma mı dersin hepsi mevcut.Evet ios 7 de iyiydi fakat ios 8 ve en kötüsü ios 9 da iyice bozuldu cydia.Kime sorarsan sor ios 8 ve 9 da gerçekten kötü.Ayrıca son sürğm ios kullanıyorsanız jailbreak işi bitti artık.Jailbreak ekibi açıklama yaptı tüm açıklar ios 9 ile kapatıldı diye.

Mobil olarak gönderildi.

http://www.taigjailbreak.org/ios-9-2-jailbreak.html

yapmamalısın cunku ıos guncellemesi bile yapamıyorsun en basit örnegi bunun gibi daha bir sürü olumsuz yonu var

ne gibi fark oluyor hocam bende 4s var garanti maranti kalmadı 3 senedir kullanıyorum jailbreak yapmayı düşünüyorum ama tırsıyorum açıkası biraz :)

Hocam sana şöyle diyeyim bir telefonda istediğin herşeyi yapabiliyorsun
Aklına ne gelırse ekranı 2 ye böl 2 ayrı şekilde kullan desem ? :)

Tüm uygulamalar bedava desem..
hemen hemen Tüm uygulamalarda bedava alışveriş desem
Youtube arkaplanda çalsın :
Blutoohla dosya alışverişi
VE daha sayamadığım 100 binlerce özellik
yani anlatılmaz yaşanır ..

---------- Spam Engelliyici 12:19 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

yapmamalısın cunku ıos guncellemesi bile yapamıyorsun en basit örnegi bunun gibi daha bir sürü olumsuz yonu var

İos güncellemesi yapılıyor :)
Beta public bile yüklenebiliyor hocam Biraz daha detaylı incelemenizi tavsiye ederim ..

Beta public bile yüklenebiliyor hocam Biraz daha detaylı incelemenizi tavsiye ederim ..

ios 9.2 için yapılıyormu şuan acil bilgi ver :) Panguyu soruyorum bir tane daha çıkmış taig diye one güvenilirmi ona onun için diyorum yani cydia diye bişi varmı ondada

ben karşıyım kardesım yuklemeyın boyle seyler :)

Bundan önceki tüm telefonları jailbreakli kullandım gerçekten bir okyanus keşfediyorsun fakat yinede bu sene jailbreak kurmadım orjinali en güzeli

ben karşıyım kardesım yuklemeyın boyle seyler :)

:D

Sent from my iPhone7 using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 13:04 ----------

Bundan önceki tüm telefonları jailbreakli kullandım gerçekten bir okyanus keşfediyorsun fakat yinede bu sene jailbreak kurmadım orjinali en güzeli

Yüklemediğin halde orjinalinin en iyisi diyorsun :D bu sene için

Sent from my iPhone7 using Tapatalk

Jb yaptıktan sonra dsmart-blu uygulaması hata verdi, jb'li telefonlarda çalıştırılamaz diyerek. Telefonu düzelttim ancak, halen uygulama açılmıyor. Pek çok bankanın mobil uygulaması da jb'li cihazlarda hiç bir sorumluluk kabul etmiyoruz gibi bir uyarı veriyor ki , insan tedirgin oluyor. Bir sene Jailbreak ile kullandım , aşırı ısınma sorunu yaşadım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

öncelikle tüm uygulamalar bedava değil onu unutun. :) cracklenen uygulamalar bedava. tweetbot app'ini asla çalıştıramazsın mesela.

youtube arka planda çalışmıyor evet bunun yerine alternatif appl'ler var. hatta alternatifler youtube app'inden neden daha iyi diye sorarsan hem arka planda çalışıyor hem de reklam yok. :)

ios cihazlar arasında airdrop ile dosya alışverişi yapabiliyorsun. android-ios arasında yok bu özellik bunun için jailbreak yapabilirsiniz.

public betalar jailbreaksiz cihazlara geliyor zaten.

saydığınız hiç bir özellik maalesef jailbreak yapmak için göz doldurucu değil.

ios'u ios yapan şey stabilitesidir. jailbreak ile bu bozuluyor. hele ki birbiriyle çakışan tweakler yüklersen tebrikler samsung s3 mini gibi kasım kasım kasılan bir cihaza sahip olursun.

appstore'a yüklenen her uygulama bir ekip tarafından incelenir ve ondan sonra onaylanır. bu yüzden cihazındaki verilerin çekilmesi asla söz konusu olamaz. ama jailbreak yaparsan tweakler ile cihazınızın güvenliğini alt seviyelere düşürüyorsun ve iphone'a o zaman virüs bulaştırabilirsin.

say desem 10 tane işe yarar özellik/tweak sayamazsınız jailbreak övüyorsunuz burda. :rolleyes:

bilgisi olanlara bir sorum olucak benim telefonumu iphone 4 herhangi bir yolla ios 8 vs yapamaz mıyım ?

Atomu parçalamayı düşünmüyosan bencede yapma hocam, ne gerek var :)

Jailbreak yapmak telefonu androide çevirmek gibi bir şey. Iphone'u iphone yapan birçok özelliği rafa kaldırmış oluyorsun. Değişiklik istiyorsan heyecan arıyorsan yap, telefonunda önemli işler yapıyorsun güvenliğin tehlikeye girmesin diyorsan yapma.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri