İPoll

mert0507

Yasaklanmış
Arkadaşlar Bu anket sitesi 2 günde bir anket yolluyor anket değerleri 11 tl 4 tl 25 tl aralarında geziyor güvenilir bir site mi ?

zamanında ben de sağlam ödemeler (surveyhead iken) aldım, şu sıralar pek uğraşmıyorum. site güvenilirdir.

Bende bio33 hocamın mesajını görüp başlamıştım ancak anketleri doldururken hata veriyordu ve hem anket hakkım hem parası gidiyordu.
Anlam veremedim tam yt ye devam.

Bende bio33 hocamın mesajını görüp başlamıştım ancak anketleri doldururken hata veriyordu ve hem anket hakkım hem parası gidiyordu.
Anlam veremedim tam yt ye devam.

Arada bendede öyle oluyor 11 Tl'lik anketi kaçırdım üzülmüştüm :D

11 TL'lik Anketler = 5$'lık anketlerdir.

Ödeme alt limiti kullandığım dönemlerde 25$'dı.
şu anda ilk ödeme alt limiti 15$ galiba (surveyhead'den ipoll'a taşıdıkları için indirmişler)

ödemeler paypal'a yapılır (alt limiti tamamladıktan sonra ödemeyi istersiniz 1 ay sonra ödenir)

anketler genelde e-posta ile gelir, ama yine de günde 1 defa girip yeni anket var mı diye dashboard'a bakmakta fayda vardır.

not: arkadaşlar konu ile ilgili genel sorularınızı lütfen konudan sorun ki herkes cevapları görebilsin, aksi halde her soru sorana pm atıp cevap vermek zorunda kalmayalım.

Ek olarak surveyhead'in (ipoll'un yani) bir anket sitesi daha var. bu 2 anket sitesi aynı firmaya ait. bu site de güvenilirdir.
https://www.focuslinesurveys.com/

Bana da mail gelip duruyor, anket süresi 30 dakika falan yazıyor. Üşendiğimden girmiyorum. :)

Anketler ortalama kaç dakka sürüyor kaç soru oluyor?

ödeme alt limiti 50$ oldugu için tavsiye etmiyorum. anketler de bazen 2 3 gunde bir sıklıkla gelıyor. sonrasında da aylarca anket bişe gelmediği oluyor. misal ben 37 de dolarda kalmıstım. forumda görünce hatrladım bakatım hala aynı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri