Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
skype eklermisin hocam.
hocam bankayı birincil yap. sonra hesabı iptal ettir. zaten ertesi gün ödeme gelecek hesabına. sonra gmail hesabına giriş yap. adsenseyi aç. orada adsenseyi tekrar aktif etme butonu olacak. ona tıkla. 1 saat içinde tekrar aktif oluyor. bazen hemen aktif oluyor. Zannedersem belli bir süre sonra buton kalkıyor. ben en geç 3 gün sonra hesabı tekrar aktif ettirdim. 20'den fazla hesapta yaptım bunu. tüm hesaplar pinli olarak duruyor.
hocam bankayı birincil yaptım pini girdim peki hesabı sadece adsenseden mi iptal ediyoruz iptal işlemini nasıl yapıyoruz ?
evet hocam sadece adsense'den iptal ettir. gmail hesabına hiç karışma.
yabancı hesaplardada yapayımmı payoneer için ?
yabancılarda henüz denemedim. ama aynıdır tahminimce. ABD pin bekliyorum 10 gün içinde deneyecem. 80$'lık 2 hesap var bende.
pin girmeden hiçbir şekilde ödeme alamazsınhocam usa adsen pin girilmese iptal etsem odenir mi pin sart midir
Hocam çarşamba kapattığım spama düşmüş bi tr adsense buldum 178 tl yattı cuma sabahı
hocam kesinleşen para mı yatıyor değil mi?
arkadaşlar bu yöntem pinsiz adsensede olmuyor değilmi ?
pinli,banka hesabı girilmiş ve banka hesabınında birincil yapılması gerekiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.