[İpucu] Mail Yönlendirme Kanal Kapatır

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
3-5 kanal bir maile onlarda bir maile. Bu şekilde sorun olacağını sanmıyorum.

Yönlendirmenin kanal kapanmasıyla hiçbir alakası yok.Bir yıldır çalışıyorum toplu kapanma diye birşey söz konusu değil.Tamamen sizin çalışma şekliniz ile alakalı.

aynen hocam valla benim de 1 adet surekli kulladigim mail adresim var ve nerdeyse ayda 50 kadar hesabi yonlendiriyorum hic bir sey olmadi

peki hocam şunu sorayim..
yonlendirdiginiz gelen maildeki linklere hic tikladiginiz oluyor mu.. yani aaabbbcc videonuzda yorum var yada eşlesen falan geldiginde o linke tikladiginiz oluyor mu ???

Son düzenleme:
hocam ben hiç yapmadım bu olayı fakat örneğin yandex maildede yönlendime var gmail için.bunu kullanırsak takip edilemez galiba?

Toplu kapanma yaşayanlar bu şıkkı da göz önünde bulundursun.

Kıyımda kayıp 0 bende.

Bence yönlendirme ile spamdan veya toplu kapanma sorunu olacağını sanmıyorum 7 aydır hep 10 gmail açıp yandexe yönlendiriyorum ama bazen tek tek spamdan kapanmalar yaşadım bence yönlendirmenin etkisi yok en önemli etken ip ve çerez.

Toplu kapanma yaşayanlar bu şıkkı da göz önünde bulundursun.

Kıyımda kayıp 0 bende.

Sürekli aynı android cihazdan açılan mailler de sıkınıtı çıkabiliyor.Kişisel bilgisayarlardan normal şekilde açılan gmailler hep sağlam hocam.Denedim kendim gördüm.

Ben multi görünmesin diye neredeyse giriş yaparken klavye ayarlarımı değiştirecem hatta aklıma bu gelince ikinci önlem olarak yazım hızımı da değiştireyim diye paranoyakca düşüncelere bile giriyorum, siz mail yönlendirmekten bahsediyorsunuz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri