İran'da doğalgaz patlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JiTeM

Kayıtlı Üye
İsfehan kentinde meydana gelen doğal gaz patlamasında en az bir kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı açıklandı arkadaşlar ki Düşüncem Takdir-i İlahi bugun tahranda cuma namazında Rusya'nın Suriye'ye düzenlediği hava saldırılarında başarılı olması için dua ettikleri açıklandı Bana göre iyi olmuş kim ne derse desin ölen müslümanlara acımayıp elin gevura destek verip dua etmek olmaz .

Biz sizinle ayrı ülkelerde mi büyüdük, ayrı eğitimlerimi aldık, ayrı kültürlerdemi yaşadık nedir. İyi olmuş ne demektir anlamıyorum. Dün hristyanlar ölüyor iyi olmuş diyorsunuz, bugün müslümanlar ölüyor iyi olmuş diyorsunuz. Bu nasıl mentalite be kardeşim.

bunlar müslüman işte elin gavuru müslümanları katletsin diye dua eden müslümanlar.

Ben de anlamıyorum "iyi olmuş" nedir bu Nasıl Müslümanlıktır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne boş konular bunlar. Sizene arkadaşım ya yatın uyuyun milletin derdi sizi mi gerdi

Biz sizinle ayrı ülkelerde mi büyüdük, ayrı eğitimlerimi aldık, ayrı kültürlerdemi yaşadık nedir. İyi olmuş ne demektir anlamıyorum. Dün hristyanlar ölüyor iyi olmuş diyorsunuz, bugün müslümanlar ölüyor iyi olmuş diyorsunuz. Bu nasıl mentalite be kardeşim.

Ben de anlamıyorum "iyi olmuş" nedir bu Nasıl Müslümanlıktır

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne diyelim ah ne kötü oldu vah ne kötü oldumu adamlar rusya ıcın cumada dua etsın musluman koylerıne tonlarca bonba atılsın katledılsın coluk cocuk kadın demeden takdiri ilahi kardeşim sen sabah dua edersin rabbine gevur için akşam cevabını alırsın böyle ki bugun iran suriye ve rusya destek güçleri vuruyor özgür suriye ordusunu türkmenleri ölen müslamanlar mazlumlar .

Hristiyan konusuna gelirsek hocam ankarada ki suruçda ki patlamada avrupa basını ki fransa her konuda bıze dusman olan ulke ermeniler konusunda her zaman basımzı agrıtan ulke her tv yayınında her gazete mansetınde turkıyeyı kotuleyen bır ulke gazetelerınde Peygamberimize hakaret eden bir ülke ne dicem ahh ya cok mu üzüldüm dicem ben hiç duymadım fransa halkının ankadarada ölenler için filistinde ölenler için türkmen koylerınde olenler ıcın myanmarda olenler ıcın cok uzulduk yazık oldu muslanlar oluyor vah vah dıyenleri .

adamlar sosyal medyada bıle oh ne guzel oldu muslumanlar ölsün kafaları koparn bonbalayın dıye mılyonlarca mesaj atıyor kusura bakmayında iyi oldu .

o müslüman dedigin iran halkı bugun cuma namazında bize karsı rusya için dua etti.

gebersinler.

Ölen adamın dua ettiği kesin mi arkadaşlar yapmayın gözünüzü sevim ya.

bir cuma çıkışı yüzünden koca ülkeyi silip atmak ne kadar kolay.
nerden biliyorsunuz patlamada ölenlerin türkiye politikalarını doğru bulan bir iran vatandaşı olmadığını?
hemen iyi olmuş demeye gerek yok, hesaplarını allaha verirler biz hayırlısını isteyelim yeter.

Kusura bakmayın ama cahillik zor zanaat. Bu cahillikle nasıl yaşanabiliyor çok merak ediyorum.

Cuma namazında rusya ışid e karşı başarılı olsun diye dua edilmiş ki ışid pisliğinin temizlenmesi dünyayı bir bok çukurundan temizlemek demektir.

Ayrıca diyelim Türkiye ye karşı dua etti. Doğalzgaz patlamasını buna bağlamak nasıl bir dünyanın hayal ürünü? Allahın işi gücü yok kim Türkiyeye karşı geldi onu mu cezalandıracak.

Rusya ya neden bir şey olmuyor o zaman. Dünyanın pislik içinde kalmasının başlıca sebebi olan Amerika için niye bir atom bombası patlattırmıyor allah. Arkadaşlar yatın uyuyun gece gece bunlara kafanızı yormayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri